Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (105)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Že Rusáci dělají opak toho, co lidi, je klasika, ale patlat se kvůli tomu s neinteraktivní videohrou, kde se postavy chovají přesně tak, jak nechcete, chce celýho Kostomarova. Nejnesympatičtější seriálová skvadra všech dob v čele s neandrtálskou krasavicí Irinou je ideální společností do laskavých časů covidu - i osvícenci s rouškou na bradě šňupající skořici proti čipům v nose pak totiž vypadají jako docela dopohudki spoluobčani. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Velice příjemné překvápko...Má to napětí, překvapivé zvraty, dobrý vizuál a sountrack. Osobně doufám, že bude pokračování, protože chci sakra vědět jak to bude dál :-) . Nejvíc mě, ale zaujala celá myšlenka seroše, která popisuje prakticky stejnou situaci co panuje dnes na celém světě, ovšem natočen je už v roce 2019?! Za mě 90% ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Až na skoro úplný závěr neskutečná pecka. Už tam chyběli jen zombíci a byla by to taková ruská vylepšená verze Walking Dead. Ale ti tak jsem nucen konstatovat, že tohle se prostě povedlo. Děj krásně odsýpá, herci nám přibývají a zas ubývají, a i když je tam i dost akce, najde se dost času na jednotlivé charaktery a vykreslení postav. Za mě určitě ano, zatím po první ( a doufám, že ne poslední) sérii. ()

AlexUnited 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie po prvej sérii : Neviem čo si mám presne myslieť. Na seriál som sa veľmi tešil, po formálnej a vizuálnej stránke je nakrútený profesionálne a na vysokej úrovni. Scenáristicky výborné a nečakané udalosti sa tu však striedajú s úplne klišoidnými motívmi a napínavé až do krajnosti vyšpičkované scény sa striedajú s tými absolútne nelogickými WTF sekvenciami, kde hlavní protagonisti konajú akoby mimo základnej miery príčetnosti a akejkoľvek inteligencie. Postavy tvoria akúsi podivnú zostavu a sú skôr nesympatické (najmä teda jedna z nich) a divák im akosi nemá potrebu príliš fandiť. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ruská produkcia zase prekvapila, teda, po filme Hardcore Henry asi ich najlepší počin. A jeden z tých lepších seriálov na službe netflix. Malo to poriadny spád, epidémia vyobrazazená veľmi dobre a tá atmosféra a mrazivé ruské prostredie stálo za to vidieť. Určite odporúčam všetkým obľúbeným užívateľom. A kľudne pozerajte v originálnej ruštine. Jediná škoda že tam neukazali viac nakazených ľudí. 4* ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Důvod, proč finské jednotky mají naprosto odlišné uniformy a zbraně oproti realitě, je ten, že Finsko zakázalo export armádního vybavení do Ruska. (UncleMorty)
  • Když zastaví cestář své vozidlo, aby pomohl skupině vytáhnout auta, tak vidíme po stranách cesty nahrnutý sníh. V následujícím střihu je ale sněhu po stranách méně. (Duoscop)

Reklama

Reklama