Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Uprostřed děsivé epidemie, která může zničit veškerou civilizaci, bojuje několik lidí o holé životy. V brutálních podmínkách často není místo pro lásku a lidskost. (Netflix)

Recenze (105)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Nenapadlo by mě, že si pustím zrovna ruský seriál. Námět mě ale zaujal, tak proč ne. Je to dost dobře udělané a působí to autenticky. V Moskvě vypukne smrtící epidemie a v lidech to probudí to nejhorší. Každý se snaží se zachránit bez ohledu na ostatní. Sledujeme zde osud dvou rodin, které spolu prchají daleko k jezeru, kde by měli mít klid. Nemají to ale vůbec jednoduché a musí se potýkat s nástrahami. Je to opravdu velmi surové. Člověk vidí, čeho všeho jsou lidi schopni ve snaze přežít. Naše skupina si na své cestě projde doslova peklem. Končí to trochu otevřeně, tak snad bude ještě další série. "Máte benzín?" ()

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Znásilnění 10 let staré Ruské knížky Netflixem. Ani jedna postava se nechová tak jako v knížce..tady se všichni chovají jako naprostí kreténi a ten jediný, který byl v knize blb, tak je tu nejhrdinštější (Leňa) .Dějové linky z knihy zde nejsou, jsou nahrazeny přehnanými/americkými. Pokud takto vypadá každá adaptace původního materiálu Netflixem, tak potěš koště. 2* za to, že zanechali alespoň některé postavy a jejich jména a za Číňany na konci...U Finských Hranic jsem je úplně čekal..ironie, směju se ještě teď. ()

Reklama

Cooller 

všechny recenze uživatele

zabavnější maj tu Coronu v Rusku, tenhle serial má všechno co mi v TWD schazi akorát tady nejsou zombie (zatim). Líbí se mi zpusob podání příběhu kde dějová linka občas na uvodní polovinu dílu skáče na vedlejší postavy ktere jsou timhle vtaženy daleko vic do děje, nebere si to servitky ani v kontroverznich tematech. Za mě velice povedený pokus, škoda že zapadni strana planety při tvorbě serialu dnes nepřemýšli podobně ale radši přidaj par černejch a teplejch transgender postav protože to je přece to po čem populace prahne. 4*, těšim se na pokračovani ()

LEGACY

všechny recenze uživatele

Spanilý, ale trochu oportunistický, neoriginální počin, který mě nechává ledově klidným. Každopádně, co se týče gore, tak je zde řemeslná práce vidět a ve štábu je spoustu lidí, co přesně ví, kam chtějí tuto teatrální fantasku dovést. Napadá mě jen tak, jestli nevídám v hlavních ruských filmech, co se dostanou trochu do povědomí ty samé a samé herce, k vzteku .. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ruský Walking Dead bez zombíkov. Narazil som nato náhodou ale som milo prekvapený ako to nakoniec Rusáci pojali. Postavy sú bombové, súťaž miss sympatia asi nevyhrajú ale dokáže im fandiť. No a tie vzťahy medzi nimi tak tie sú na nezaplatenie. Ruský venkov je tak isto topka, a časť kde tetky z dediny ( presne také isté ako stretávame aj my doma) sa ozbroja zbraňami z WW 2 a vystrieľajú profesionálnych vojakov. 65 ročná nadržaná žena a nestabilná posteľ je príbeh zas o inom. No a keď vám umiera žena, čo je najlepšie spraviť keď ste rus... no predsa ožrať sa a vyspať sa s exmanželkou. Toto je len pár highlightov z tohto neskutočné seriálu. Ale teraz vážne, natočené je to skvelo, má to dravosť a ja som sa skvelo bavil. U mňa silné 4* a teším sa na pokračovanie. Kde dúfam ale pridajú viacej o nákaze, pretože tá figuruje veľmi málo. PS: Ukradnutie soundtracku Inception a Sunshine je tiež super. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (19)

  • Když ve 33. minutě vystupuje Pavel (Alexandr Jacenko) ze sanitky, tak za sebou zavře dveře. V dalším střihu jsou ale otevřené. (Duoscop)
  • Z důvodu sankcí uvalených během války na Ukrajině ztratil Netflix licenci na druhou sérii. (UncleMorty)

Reklama

Reklama