Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Talita1 

všechny recenze uživatele

Príjemná teen romantická komédia ako oddychovka na večer. Človek sa ocitne opäť v mladosti, kde sa riešia tak maximálne účesy, oslavy a kto s kým chodí. Skvelý Aaron Johnson ešte v mladom veku na začiatku kariéry. Chválim aj príjemnú hudbu a pekné exteriéry. Šťastný koniec je ako balzam pre romantickú dušu diváka. ()

Karush 

všechny recenze uživatele

Neviem čo ste takí kritickí k tomuto filmu, však je určený pre teenegerky, a svoju úlohu aj splnil. A záver, že je presladený, možno to nie je až tak ružové vo svete, ale vo filme je predsa všetko možné. Musím, ale povedať, že od knižnej predlohy to malo hodne ďaleko, miestami sa to už približovalo ale od vtipných hlášok, názorov, pohľadu na svet a trapasov, ktoré si Georgia zapisovala do denníka to malo ešte dosť ďaleko. Keď už nie film, tak aspoň knižky odporúčam (4). A ča sa týka soundtracku ten bol fakt výborný, koho zaujímajú pesničky, ktoré sa objavili vo filme- tak tu je zoznam: 01.) Scouting For Girls - She’s So Lovely 02.) Rumble Strips - Girls And Boys In Love 03.) Lenka - Show 04.) Lily Allen - Naive 05.) Mumm-Ra - She’s Got You High 06.) Razorlight - Who Needs Love 07.) Kate Walsh - Your Song 08.) Ava Leigh - Mad About The Boy 09.) Peter Bjorn & John - Young Folks 10.) Maccabees - Toothpaste Kisses 11.) Oh Atoms - Sugar Mouse 12.) Stiff Dylans - Ever Fallen In Love With Someone 13.) Pigeon Detectives - I Found Out 14.) The Coral - In The Morning 15.) The Pipettes - Pull Shapes 16.) The Ting Tings - Great DJ 17.) Stiff Dylans - Ultraviolet ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

karinakari 

všechny recenze uživatele

Jedna z největších blbostí, kterou jsem kdy měla možnost vidět. Ač jsem se u toho poměrně dost zasmála (ne v dobrém slova smyslu). Nejvíc ze všech to odnesl kocour Angus, protože jeho oblečky byly to nejubožejší na celém snímku. Myslím, že i teenageři pro, který je film určen, nejsou zrovna nadšení. Bože, jestli já budu mít někdy takové děti, tak se zastřelím. Nemůžu film doporučit, ani tehdy, jestliže máte chuť vypnout a koukat na nějakou kravinu, protože i v těchto vodách existují mnohem lepší věci. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Už jen název filmu (tedy alespoň český překlad) značí, že tahle záležitost bude směřovaná vlhkým teenkám. Já tento film sledoval jako malý, na základě doporučení mé starší sestry (no neuhodnete, že jí tehdy bylo 14-15) a jelikož jsem spoustu věcí nepobral, tak mi zbývalo jen přikyvovat. Po těch letech si vzpomínám akorát na to, že hlavní hrdinku nadýmají jablka a taky na scénu "velkého" odhalení s push-upkami. Pokud si z celého filmu vzpomenu na tyhle 2 špatné scény, tak to asi nebude nic moc, a když ještě vezmu v potaz svůj současný názor na vzhled hlavní hrdinky, tak nezbývá říct, že tenhle snímek nebyl nic pro mě a může být rád, že se obejdu bez dalšího zhlédnutí s případnou šancí na změnu hodnocení. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama