Reklama

Reklama

On je fakt boží!

  • USA Angus, Thongs and Perfect Snogging (více)
Trailer

Obsahy(1)

Před dovršením patnáctých narozenin upoutá dospívající Georgii nový kluk ve škole, „nádherný sexuální bůh“ Robbie, člen kapely Stiffa Dylanse. Naneštěstí si už Robbie smluvil rande s Georginou úhlavní rivalkou: blonďatou a perfektní Lindsay. Se svými skvělými, avšak bezradnými rodiči, nádherně oblečenou kočkou Argus a s holčičí četou Ace Gang si Georgia vymyslí plán jak sbalit fantastického kluka a mít nejlepší narozeniny všech dob! Natočeno podle knižních bestsellerů od Louise Renninsonové. On je fakt boží! je nádherný zábavný hit pro dospívající, režírovaný Gurinder Chadhaovou (Blafuj jako Beckham, Moje velká indická svatba). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

predators 

všechny recenze uživatele

Být mi 13 let, dal bych víc! :-) Asi tak nějak budou znít první reakce na tuto zpočátku hoooodně pubertální komedii. Vlastně pokud nejste náctiletí, tak se asi moc nezasmějete, ale s přibývajícím časem stárneme a zdá se, jakoby i Georgie dostávala rozum. No a ten konec? Ano, je to sladké, ale jsou to přece ještě děti.... Zajímavosti: Tento film drží jeden primát...nejvíc líbacích(slintacích) scén za natáčení. Ano, tady můžete namítat, ale filmu Titanik bylo prvenství odebráno, protože se Jack utopil. :-) 55% ()

rottik-cb 

všechny recenze uživatele

Pobaví, neurazí. Kvalitativně o trochu výš než podobné filmy tohoto žánru (pohádky o tom, že ztřeštěnost a opravdovost porazí blond vlasy a tanga). Hlavní hrdinka (v podání Georgie Groome) není moc sympatická, je to popravdě ještě dost dítě. Nechápu, jak holky, které si před týdnem začaly holit podpaží, můžou vdychat nad „bohem sexu“. Co s ním asi tak budou dělat? Při rozmýšlení jestli dvě nebo tři hvězdičky mě přepadl konec sladký jako kamion cukrové vaty a já při přetrvávající bolesti břicha dávám dvě… Jedno minus za hrozný český název, jedno plus za neznámého herce Seana Bourkeho (Tom). ()

Reklama

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

A hele, ono to bylo vtipné, svěží, místy supertrapné a ten konec, no... Ale celkový dojem byl lepší, než jsem očekávala, soundtrack skvělý, některé scény fakt nezapomenutelné (Angus honící psa), Georgia přirozená, sympatická, netypicky celkem obyčejná hlavní hrdinka. A Aaron Johnson dokonale nádherný. Knížky jsem četla, když jsem byla mladší a myslím, že to byl dobrý nápad, udělat ze dvou knížek jeden film. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Nahlédnutí do světa dívčího dospívání by pobavilo více, kdyby děvčinám nebylo 14, ale alespoň 16 let. Možná je dnešní mládež někde jinde, ale že by bylo na prahu patnácti let běžné se muchlovat před zraky rodiči a ti by se jen blahosklonně usmívali a měli radost, jak je ta jejich dcerka už dospělá...Chválím výběr hlavní hrdinky, která i když není na první pohled typická kráska, tak má vnitřní kouzlo a vy si jí oblíbíte, ať dělá sebevětší pitomost.... Po celý film jsem z něj cítil jakousi nadsázku, nebral se vážně, ale vyústění příběhu to celé pohřbilo. Konec totiž působí jako z jiné planety. Tolik sladkobolu natočených na pár minut vydží jen otrlý jedinec a nebo cynik. Škoda, asi jsem divnej, ale jinak bych dal 4 hvězdičky :-)... ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepších teenage komedií, na které se dá normálně podívat, vydržet bez problému až do konce, a sem tam se i trochu pobavit. Je zde asi všechno, co by měla taková komedie o náctiletých pro náctileté mít, kamarádky, školní idol, sokyně v lásce, konflikt, zlom, vše se v dobré obrací, láska, happy end. Klasické schéma, bez kterého se neobejde žádná teenage komedie, pokud se tedy nesnaží být originální, což se zde skutečně neděje. Ale není to nikterak špatné, možná jsem se u toho neválel smíchy, ale některé zajímavé scénky zde byly, obzvláště oblečky kocoura Anguse byly velice zajímavé. Ale ruku na srdce, i když to není originální, tak já mám právě takovéto filmy se zavedenými postupy rád a šťastné konce očekávám, takže není téměř co vytknout. Herecké výkony průměrné (herci zde ani neměli snad s výjimkou hlavní hrdinky téměř žádnou složitou práci s hraním), film taktéž průměrný, vše tak nějak v normě a bez výkyvů, zkrátka typická teenagerovská komedie, kterých je všude plno, ale to není důvod, proč si tenhle film nevychutnat a neužít. Já jsem s tím, co mi bylo naservírováno, docela spokojený a bez jakýchkoliv větších výhrad uděluji průměrné hodnocení v podobě tří hvězdiček, film ani nezaujal, ale ani nezklamal. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen podle knih Louise Rennisonové „ Angus, Thongs and Full-Frontal Snogging a It's OK, I'm Wearing Really Big Knickers“. (rialilly)

Reklama

Reklama