Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (271)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sandlera moc nemusím, ale pokiaľ hra v niečom zaujímavom, nemám s nim problém, no a tento film zaujímavý je. Príbehom je to taká klasika, ktorá tu už bola niekoľko krát. Hlavný hrdina, ktorý nepatri medzi výberovú smotánku, to nakoniec všetkým natrie a vypracuje sa medzi elitu. Keď máte sympatické postavy ľahko sa im fandi a toto je presne ten typ filmu, kde sú všetky klasické športove prvky zakompované do filmu. Takže nechýbajú víťazstva aj prehry, tréning v štýle Rockyho, či odlúčená rodina, ktorá dodá filmu trošku emócii. Taktiež aj humor sa podaril a nie je to zbytočne prehnané. V žánri píšu, že je to komédia, ale viac menej sa jedna o seriózny film. Keď to zhrniem bavilo ma to, sú tu sympatické postavy, ľahko sa s nimi divák stotožni, funguje vtipná aj dramatická stránka a je to pekne natočene. Ak by som bol fanúšik basketbalu, bavilo by ma to možno viac, no ja radšej hokej. V dnešnej komixovej dobe prijemný film a dobra športová oddychovka, ktorú odporúčam. 75% - 4* ()

Reklama

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo Adama Sandlera trochu sleduje, moc dobře ví, že má rád sport a hlavně, že miluje basketbal. BB také pravidelně zařazuje do svých filmů, ať už jde o Trestnou lavici, Drahokam či Machry. Není se tedy čemu divit, že se konečně pustil do celovečeráku totálně věnovanému právě tomuto sportu. A já jakožto fanoušek a hráč-amatér chrochtám blahem! Sportovních filmů jsou kvanta a jisté šablonovitosti se už jde málokdy vyhnout. Jenže tím mi došly výtky. Film od srdce, ze kterého je cítit láska k basketu. Zároveň jde o nejlepší Sandlerův film za posledních 10 let, nejen film samotný, ale hlavně jeho herecky bezchybný koncert. Předem je ale nutno upozornit, že nejde o komedii! Množství basketbalistů a celkově lidí z jeho prostředí je naprosto šílený. ()

campix 

všechny recenze uživatele

Opět výborný Sandler. Na Hustle je krásně vidět, jak když přistupuje k látce, kterou miluje, tak se sebe dokáže vytáhnout naprosté maximum. Příběhově nejde o nic převratného. Prostě šablonovitý sportovní příběhu o vzestupu a plnění si svých snů. Nicméně v rámci svého žánru se jedná o ukázkové sportovní drama, takhle by to mělo vypadat. Atraktivní sportovní sekvence. Spousta známých basketbalových osobností na plátně a zpracování, které dokáže zaujmout. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Absolútny masterpiece. Žid Adam Sandler vo vážnej role a treba uznať, že pokiaľ nehrá retardovaného tak je fakt dobrý. Mnoho jeho rovesníkov na staré kolená stagnuje, ale on prežíva zrejme najlepšie obdobie svojej kariéry. Hustle síce neprichádza s ničím novým, zato ide smerom k divákovi so srdcom na dlani. Na filme je skrátka vidieť, že Adam Sandler basketbal skutočne miluje. Do desiatok menších rolí boli obsadené hviezdy NBA a všetko tak pôsobí maximálne autenticky. Táto snímka prináša náučný pohľad do života basketbalového skauta, pozadia draftu i fungovania celej organizácie. Naozaj jeden z najlepších športových snímkov za posledných 10, možno 15 rokov. (4.8.2022) ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Podľa pôvodného scenára mal Adam Sandler nájsť zázračného hráča v Číne. Pod tlakom Netflixu, ktorý nemá svoj biznis v Číne, sa lokácia zmenila na Malorku. (megajalec)
  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama