Reklama

Reklama

VOD (1)

Basketbalový skaut, kterému se smůla lepí na paty (Adam Sandler), objeví hráče s jedinečným talentem a taky komplikovanou minulostí. Nemá sice souhlas klubu, ale rozhodne se svoji hvězdu dostat do Států na vlastní pěst. A všemu navzdory oba nakonec dostanou poslední šanci ukázat, že koše pro ně nevisí příliš vysoko ani v NBA. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (271)

campix 

všechny recenze uživatele

Opět výborný Sandler. Na Hustle je krásně vidět, jak když přistupuje k látce, kterou miluje, tak se sebe dokáže vytáhnout naprosté maximum. Příběhově nejde o nic převratného. Prostě šablonovitý sportovní příběhu o vzestupu a plnění si svých snů. Nicméně v rámci svého žánru se jedná o ukázkové sportovní drama, takhle by to mělo vypadat. Atraktivní sportovní sekvence. Spousta známých basketbalových osobností na plátně a zpracování, které dokáže zaujmout. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí to na perfektním Sandlerovi a atraktivním prostředí basketbalu. Bavilo mě, jak jezdil po světě a hledal talenty. Ukáže nám to i zákulisí draftu atd. Bohužel v druhé největší roli není herec, ale basketbalista a je to strašně znát. Ten kluk má nulové charisma a neumí hrát. Za celý film jsem si ho nedokázal oblíbit, linie s dcerkou je celkem debilní a prostě se vůbec nepodařilo vytvořit dojemný moment, nebo touhu přát mu úspěch. Naštěstí Sandler téměř nesleze z plátna a díky němu je to zábava. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Poměrně nevzrušivě podaný klasický sportovní vzestupový film, jen zde není žádný dramatický finální zápas, žádné koše v poslední sekundě, zato je tady další film, po Muži, ženy a děti, kde Adam Sandler ukazuje, že umí hrát a umí hrát vážně. Zákulisí basketbalu je sympaticky plné bývalých hráčů, trenérů a funguje to velice dobře. Ale je to hodně rodinné, basket je místy jen kulisa řešení osobních problémů, což ale ničemu nevadí, zahrané je to solidně ode všech, jen nechápu kdo by věřil teorii, že Queen Latifah někdy sportovala. Ta mi tam jediná moc neseděla, není ani moc sympatická. Nijak ohromující, ale mile se to aspoň vymyká klišé podobných filmů. Navíc mě potěšilo, že vzpomíná na svoje vrstevníky, takže žádní Lebronové a napomádované selfie hvězdy současnosti, ale pěkně devadesátkoví opravdoví frajeři, takže John Stockton, Clyde Drexler, Scottie Pippen! ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Snímek celkem hezky ukazuje, jaká je to řehole. Pro všechny co závidí sportovcům jejich prachy, že je to srandička, stačí trocha talentu a je to. Sandler je dobrej herec a mam ho rád. Vážná role mu sedí a to je dobře. Ne, že by mě komedie s ním nebavily, ale proč si ho zbytečně zaškatulkovat. Jen mi přijde na basket trochu malý. Film se dále snaží ukázat, kolik lidí se na tom všem podílí a kdo vlastně tahá za nitky. Bez servítek ukazuje nahou pravdu, že rozhodují vždy privilegovaní sráči, co klub zdědili po tatíkovi a ničemu nerozumí. Bože, jak já nesnáším tuhle nabubřelost, když si někdo myslí, že je něco víc. Čekal jsem nějaký klišé a dočkal se. Ale nebylo ho tam zase tolik. Od snímku jsem toho moc nečekal a příjemně mě překvapil. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že u nás basket až tak silnou základnu nemá, ale to podle mě nebrání tomu, aby se pro tento film nadchlo velké množství lidí. Zaujalo mě to, bavilo mě to a to přitom basketu rozumím fakt málo :D Sandler - ok, Hernangomez - fajn se na něj dívat, nejvíc mě bavila Latifah :D Film má za mě skvělou hudbu! Tou mě to vtáhlo úplně nejvíc. A jsem ráda, že je tam ukázáno trošku více útrap, které hlavního hrdinu potrápily... ()

Galerie (143)

Zajímavosti (7)

  • Stanley (Adam Sandler) má na sobě tričko s nápisem „Federal Donut“, což je skutečná filadelfská restaurace proslulá nejen koblihami, ale také smaženým kuřetem. Federal Donut má také pobočku uvnitř Wells Fargo Center, kde hraje tým 76ers. (LUKICKK)
  • Natáčení začalo ve Filadelfii v říjnu 2020. Natáčelo se i na Croatesville Area High School v Pensylvánii. (Cever)
  • Představitel Boa (Juancho Hernangomez) byl v době vydání filmu profesionálním španělským basketbalistou hrajícím za národní tým a za Utah Jazz. V NBA oblékal dres dalších 4 týmů (Denver Nuggets, Minnesota Timberwolves, Boston Celtics, San Antonio Spurs). (ArsenalEagle)

Související novinky

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Reklama

Reklama