Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

74letý ještěr jménem Leo a jeho želví kamarád se rozhodnou uprchnout z terária školní třídy na Floridě, kde žijí už desítky let. Poslední ročník základní školy viděný očima třídního mazlíčka. Unavený 74letý ještěr jménem Leo je ve stejné třídě na Floridě po celá desetiletí se svým želvým kamarádem. Když se dozví, že mu zbývá už jen rok života, plánuje útěk, aby si vyzkoušel život venku. Místo toho se ale zaplete do problémů svých úzkostných studentů, jako je nemožně zlý suplující učitel. (tribican)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Byť se tedy jedná o spolupráci Sandlera s Netflixem, tento animák vybočuje maximálně tím, že je strašně nezajímavý. Tak jako u Nimony se koukáme na nevykreslené postavy, strašné záporáky a na hrdiny, kteří nemají v sobě nic vyjimečného, nic co by z nich hrdiny naší pohádky udělalo. Neprochází si víceméně ničím a když už, tak strašně namátkovitě. Což je plus mínus promarněná šance, jelikož se o fajn nápad jedná. ()

Domineus 

všechny recenze uživatele

Mám veľmi rád animáky, ktoré nie sú čisto detské, no majú v sebe aj čo to pre dospelých. A presne to Leo splnil, v podstate každá veková kategória si v ňom mohla nájsť to svoje. "Zvierací psychológ" bol podľa mňa veľmi slušne spracovaný aj graficky (hlavne to spracovanie najmenších detí stálo fakt za to :D) a nechýbalo aj viacero vtipných situácií. Čo už podľa mňa tak dobré nebolo boli muzikálové pasáže, no ani tam to nebolo vyložene zlé. Netflixu sa animované filmy v posledných rokoch naozaj daria, možno škoda, že to nebolo o 10 minút kratšie. 80% ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Najzábavnejší animák tohto roka, s dcérou sme sa skvele bavili. V skutočnosti to nie je o nejakom jašterovi, čo sa chce dostať na slobodu, ale o školákoch, ktorí si prechádzajú všelijakými mindrákmi. Normálne terapeutický film, niečo tak dobre vymyslené nemal Disney niekoľko rokov. Tón perfektne vyvážený medzi sandlerovským bizárom a dojákom. Omnoho inteligentnejšie, ako sa to tvári z trailerov, a fakt pre celú rodinu. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Leo si mě získal od samého začátku, je to nesmírný sympaťák, který plánuje utéct ze školního akvária na svobodu.. Jedná se o zábavný, milý, vtipný, nápaditý animák pro malé i velké diváky.. Líbil se mi jak příběh, tak hudba, pochvalu zaslouží i hezký český dabing, tedy spokojenost a krásné čtyři hvězdy.. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem čekala na nějaký animák, který mě opravdu od srdce pobaví a konečně je tady. Leo je naprosto skvělý, vtipný a originální animovaný příběh, který se Sandlerovi neskutečně povedl. Myslím si, že by měl na čas zůstat u animovaných příběhů, pokud budou stále tak kvalitní jako Leo. Opravdu jsem se několikrát upřímně zasmála. Možná si mohli odpustit ty písně, které nejsou nic moc, ale ve výsledku tam ničemu nevadí. ()

Galerie (145)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama