Reklama

Reklama

Ve ztřeštěné komedii se Mike Myers představuje jako guru Pitka, Američan vychovaný indickými guruy (Ben Kingsley a Omid Djalili), který se vrací do Spojených států, aby zde rozjel byznys osobního kouče v oblasti mezilidských vztahů. Jeho neortodoxní metody jsou však vystaveny zkoušce poté, co musí urovnat milostné lapálie a následný profesní kiks slavného hokejisty (Romany Malco), kterého opustila žena kvůli úhlavnímu sokovi, sportovci jménem Jacques Grande (Justin Timberlake). (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Olík 

všechny recenze uživatele

Za jako zatím jediný přínos Mike Myerse pro světovou kinematografii považuji komedii Wayneův svět. Od té doby se Mike plácá v druhu humoru, který není určen každému a nejlépe ho vystihují slova jako dětský, trapný, negramotný, fekální nebo kanálový. Guru Pitka není nic jiného než zarostlejší Austin Powers a tudíž je pro mne spíš odpadem než komickou postavou. Fanoušky NHL možná zaujme drobné cameo Roba Blaka, fanoušky kvalitního humoru nezaujme nic. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná kravina, která ale dokáže zaručeně pobavit všechny, kteří mají rádi (nebo jim alespoň nevadí) styl humoru, který produkuje Mike Myers. Je neuvěřitelné, že taková blbost dokáže po celých 80 minut solidně bavit. Ano, jsou tam trapárny, je to trošku sprostější, kecy často vůbec nedávají smysl, ale vše je uděláno s takovou láskou, pozitivismem a úsměvem, že to musí rozehřát okoralé srdce filmového diváka. A hudba - výtečná. ()

Reklama

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Humor Mike Myerse je divný, pohybuje se od naprostých nechutností a trapností až potřeskuté gagy. Stejné jsou i jeho filmy, první hodina je upocená, nudná, dlouhá a občasi nechutná, to co se ovšem odehraje v poslední půl hodině donutí diváka až k slzám(smíchu). Je jen škoda, že na třetiny je to 2:1 pro ty špatné... ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Upřímně, je to blbost. Šílená blbost. Normálně bych hodnotil tak jednou max jednou hvězdou... Ale za tu jednu scénu, v kanceláři trpaslíka musím zvednout hodnocení. Ano, je to jediná minutová scéna, ale tak jsem se v životě snad nikdy nesmál. Co na to, že pak už jsem neusmál snad ani jednou, co na tom, že děj snad film nemá žádný... Za tu jednu scénu musím. 2* ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Mike Myers má prostě jeden způsob hraní a ten už asi nikdy nezmění. Docela jsem se bavil, bál jsem se, že to bude větší kravina. I tak je to pochopitelně slabota. Je prostě neuvěřitelné, že dokáže ve svých filmech používat stále dokola stejné vtipy! Vše, co je v Love Guru už bylo k vidění jinde. Často dokonce doslova odkazuje k vlastním filmům, viz poslouchání Bohemian Rhapsody v autě jako ve Wayne's World nebo rozhovory s liliputem jako v Austinu Powersovi. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (10)

  • Rob Blake, který ve filmu srazí loktem hokejistu Darrena Roanoka (Romany Malco), v roce 2008 opravdu za Los Angeles Kings skutečně hrál. (Lembi4)
  • Mike Meyers zatelefonoval Justinovi Timberlakemu a nabídl mu roli v tomhle filmu. (ČSFD)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama