Reklama

Reklama

Sladký domove! - Série 3

(série)
Jižní Korea, 2024, 7 h 5 min (Minutáž: 47–69 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Svět chtějí ovládnout děsivá monstra a lidi čeká těžké rozhodování. Každý ale chce něco jiného a vypukne zoufalý boj o přežití. (Netflix)

Recenze (3)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

UPDATE PO TRETEJ FINÁLNEJ SÉRII: Skrátili časti, ubudlo vaty, pribudlo medziľudskej a medzimonster drámy, celé to dospelo ku koncu, ktorý bol ale ďaleko menej gulervúcejší, ako by som bol čakal, vsádzal na osudovosť a emócie, ktoré ale moc nenastúpili. Čo oceňujem, tak stále originalitu masiek a celkovo monster stvárnenie, ale vo výslednom hodnotení mi nakoniec prvá séria vychádza ako tá najlepšia. Ale nepoznám predlohu v mange, takže nemôžem zhodnotiť vernosť a môže to byť aj naopak. ()

SmileSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná série se velmi zvedla oproti druhé, která mě po shlédnutí první trochu zklamala. Ta třetí byla opět dynamická a plná soubojů a monster. Song Kang zde byl oproti druhému pokračování od začátku až do konce, což mě potěšilo, protože si myslím, že by hlavní postava neměla půl série chybět. Tvůrci nezapomněli ani na objasnění nevysvětlených nebo nejasných věcí, což je vždy určitě velké plus. A palec nahoru musím dát i za překvapující konec – spoiler: Nečekala jsem, že zachráncem bude nakonec někdo jiný než Hyun-su. ()

Reklama

Reklama