Reklama

Reklama

Sladký domove! - Série 3 (2024) (série)


Epizoda 1 (S03E01)

(epizoda)
Jižní Korea, 2024, 50 min

Obsahy(1)

Seržant Kim a jeho muži se v boji o holý život postaví drtivé přesile příšer. Hjon-su chce vzít I-kjong zpátky, protože v ní pořád vidí zbytky člověka. (Netflix)

Recenze (2)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice mě k srovnávání nikdo vybízí, ale takhle temnému, bolavému a bezútěšnému příběhu o monstrech, nemůže konkurovat žádný zápaďácký seriál. Možná tak Stranger Things, který je ovšem považován za výjimečnou ojedinělost. I když je to pořád ve stejném duchu, Korejci tohle umí. Ať už je to nedávná Příšera ze starého Soulu, Parasyte: The Grey, All of Us Are Dead nebo slabší Lovci z konce světa, vždy je to hlavně o lidech. Nikdy nejde jen o pouhou přehlídku CGI, nebo plochou vyvražďovačku pri videoherní retardíky. Skoro se za tím chce hledat velmi složitý život Jihokorejců, kteří jsou frustrováni neustálým tlakem na jejich vzdělání, sociální status, výkon... . Je to jedna ze zemí s nejvyšším počtem sebevražd. Jakoby se všechna ta melancholie, smutek a bolest v tomto seriálu odrážela. Úvodní epka se s tím nemaže, začíná pěkně zostra. PS: Tohle rozhodně není seriál na letní pohodu. Tuhle depku nevykompenzují ani Chalupáři. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak to bylo! Super doplnění a dořešení věcí přesně tak, jak každý očekává od prvního dílu (jakékoliv, kdekoliv) nové série. Já osobně pro to mám slabost, takže jsem si všechny scény během propojení užívala. A jo, přestože je každýmu jasný, že se to stihne v čas a všechno dopadne dobře, i tak to bylo napínavý, takže dobře odvedená práce  :) ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama