Reklama

Reklama

Sladký domove! - Série 3 (2024) (série)


Epizoda 8 (S03E08)

(epizoda)
Jižní Korea, 2024, 47 min

Obsahy(1)

Ve snaze zastavit I-mjonga se Hjon-su a Un-hjok pustí do přímého boje s holkou a pomůže jim přitom starý známý. Bude to ale stačit? (Netflix)

Recenze (2)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Samozřejmě, že první akční finálová polovina byla fajn...ale stokrát lepší byla druhá polovina, která řekla, o čem to všechno skutečně bylo. K čemu jsme se hrnuli tyhle tři série. Potom už záleží jenom na tom ne zda to pochopite, ale zda to pochopit chcete... ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmihodinový maraton je u konce...a ano, závěr je lehké zklamání. Patos, chaos, patos. Západní divák který čekal epic finále se závěrečnými fightem, musí být poněkud rozčarován. Ale vlastně mi to zase tak moc nevadí. Líbí se mi ten pozitivní závěr, který vlastně dělá z předchozího dění "jen velmi bolestivý porod". Měřeno evolučními stopkami pouhé mrknutí...během kterého prožilo lidstvo apokalypsu, transformaci a zrození. Ta myšlenka neolidí se mi líbí. Fajn seriál z desítkami silných momentů a dobrých nápadů, nabídl i vydatnou porci zábavy, aniž by to bylo na úkor logiky. Jihokorejský nadprůměr. ()

Reklama

Reklama