Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři roky po vampýrském incidentu se upíři vracejí do amerického maloměsta. Vede je uhrančivá Regina a její zájem je především soustředěn na mladíka Charlieho, zodpovědného za smrt Reginina bratra. Podaří se jí ho kousnout a unese ho do tajuplné vily. Charlie je však připraven bojovat… (oficiální text distributora)

Recenze (81)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Poprvé jsem viděl ve věku, kdy jsem měl o ženách výhradně romantické představy a svůdná Regina mě tak nechávala vcelku chladným. To se pochopitelně časem měnilo a po několika dalších zhlédnutích pokládám Julii Carmen za jednoho z nejlepších filmových vampů vůbec. Svůdná a manipulativní mrcha, navíc s tisíciletými zkušenostmi. Kdo by se nechtěl nechat... ehm, vysát? I po letech jsem se báječně bavil, dokonce víc než u prvního dílu a i ten Roddy  McDovall mi tu už seděl. Výborných nekřečovitých hororových komedií není mnoho, a tak je dobře, že je kam po nich sáhnout. Zpočátku jen jemně, pátravě a až po chvíli... ach, ta  pětihvězdičková Regina. ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Pokračování nejslavnějšího homokládského hororu ever je sice méně gay, přesto do něj tvůrci nacpali jednoho vampa ve vedlejší roli, který vypadá jako ultrabukvice a rozhodně mi roztáhl úsměv od ucha k uchu. Jestli takový image v dané době někomu naháněl strach, tak snad jen latentním homosexuálům (no offense ;-). Dvojka je více akční než první díl, její postavy jsou ale stejně hloupoučké a stejně amatérsky zahrané jako v jedničce. Za masky a pár komických situací, podotýkám nechtěných, dávám 20%. Btw main character is the real cock. ()

Reklama

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování se bohužel drží zcela stejného scénáře jako v jedničce. Triky opět výborné = hlavně tající sulc jednoho záporaka. Přesto už nenadchlo tolik jako první díl. Julie Carmen v hlavní roli upírky je vášnivá, nenormální a ví co chce. A pokud vy hledáte kvalitní upíří naivní temnou středně dlouhou sexy teenage horor komedii, tak je film určen pro vás ! ()

Vitason 

všechny recenze uživatele

,,Dvakrát nevstoupíš do stejné hrobky." A je to tu znova. Sotva se Charlie stihl vzpamatovat z událostí minulého dílu, už na něj scénárista poštval další partičku upírů. I když se tu opět objevuje motiv Okna do dvora tak dvojka jde trochu proti jedničce a některé věci úplně otáčí. Většinu filmu se okolí snaží přesvědčit Charlieho, že upíří existují a né on je. Postava Petera Vincenta už tolik nemluví tím roztomilým přízvukem alá Bela Lugosi a upírů je tentokrát na Charlieho trochu víc, ale zamrzí že nemají tak tuhý kořínek jako Charlieho soused z jedničky. Druhý díl také přináší mnohem více odlehčujícího humoru a větší porci nechutných efektů. Jinak zůstalo všechno při starém. Takže prostě a jednoduše: Jestli se vám líbil první, tak vás zřejmě nezklame ani jeho pokračování, které je přece jen o něco slabší. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

O poznání slabší než jednička, nicméně jak scénář, tak styl se snaží jít ve vyšlapaných stopách svého předchůdce, takže koho první díl hororové komedie oslovil, bude nejspíš spokojený i u pokračování. Osobně mi scházela Amanda Bearse v roli hrdinovy přítelkyně. Narozdíl od jedničky nefunguje snímek ani tak jako horor, jako spíš právě komedie s řadou gagů. Přesně ve stylu úspěšných pokračování, je tu víc všeho, tedy i upírů. Celkový dojem: 55 %. ()

Galerie (41)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama