Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Blíží se Halloween a děti po celé Americe touží po maskách neustále inzerovaných v televizi. Nedají svým rodičům pokoj, dokud jim vytouženou hračku neobstarají. Masky však nejsou tak nevinnými hračkami, jak se na první pohled jeví. Ve skutečnosti jde o smrtonosná zařízení, která vymyslel Conal, šílený irský výrobce hraček, znechucený hrubou komercionalizací dávného keltského mýtu. Jeho zvráceným cílem je obnovit pravý smysl Halloweenu a vrátit jej do počáteční formy, kdy byl svátkem čarodějnic. Místo znovuzrození keltského mýtu se však záměr mění v krutý žert démonického mstitele pošlapaných tradic, kdy se "hříchy" konzumní společnosti obrátí proti nim samým. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (289)

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

(0%) No to snad ne. Nechci tu působit jako ovce, nemyslel jsem si, že kvůli špatnému hodnocení dám odpad, ale nic jiného si to prostě tahle ultra sračka nezasloužila. Nehledě na to, že to má s Halloweenskou sérií společný jen název a hudbu. Takže když si odmyslíme smutnou skutečnost, že tu nemáme Myerse a ani žádnou spojitost okolo něj, tak i jako horor to působí nulově + veškeré filmové aspekty okolo toho. V mnoha scénách to působí až směšně. Efekty ? Hrůza a děs. Očarované vraždící androidi? xD Hlavně to bylo příšerně nudné a zhruba ½ filmu se skoro nic nedělo, jak to mělo pomalé tempo a ani hlavní herec za moc nestál. A k tomu ta debilní Halloweenská reklama co se zde snad 100x objevovala. Konec hlášení! ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

V kontexte Halloweenovskej série je tretie pokračovanie nepochopiteľný počin a čudujem sa producentovi Carpenterovi, že sa podpísal pod tento sajrajt. Absentuje Myers, absentuje atmosféra, ...absentuje všetko pre čo prvé dva diely patria k hororovým skvostom. Suverénne najslabší diel, hraničiaci s trápnosťou. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď na konci druhého dielu Michael Myers zomrel (?), rozhodol sa John Carpenter točiť ´´halloweenovské´´ filmy ďalej. Tentokrát s tým, že každý rok sa natočí HALLOWEEN, ktorý bude stále o niečom inom. Ono vcelku to vyšlo, ale zámer sa pravdepodobne nepochopil. A snímok prepadol a veľké plány zmaril. Film netreba teda vnímať ako pokračovanie ako také, ale ako samostatný film, ktorý sa dokonca neodohráva ani v rovnakom svete, ako prvé dve časti ( prvý HALLOWEEN je tu vysielaní v televízii ) a ktorý ale urobil chybu v tom, že si dal za názov číslovku, resp., že je v názve samotný výraz ,,halloween,, ktorý mýli. Je to priemerný fantasy horor s nadpriemernými ľakačkami a make up trikmi. Za pozornosť ešte stojí geniálna hudba od Johna Carpentera a Alana Howartha ( niekoľko hudobných pasáží silno pripomenie TERMINÁTORA, má Brad Fiedel čisté svedomie? ), tentoraz ale bez známej melódie. ()

Žralok odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva bylo ?! Věděl jsem že tady není Michael. Ale nějak jsem doufal že zdejší hodnocení je ovlivněný právě absencí kultovního vraha z předchozích dvou dílů. Bohužel jsem se mýlil a je to nebetyčná blbost. Naštěstí další díly, opět s M Myersem jsou o třídu lepší. A to i pro mě nejslabší Halloween - Prokletí Michaela Myerse. ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Že by to bol až taký trash, ako som čakal, to sa nedá povedať. Na začiatku by som atmosféru potemnelej nemocnice a jej okolia nevedel moc odlíšiť od tej z dvojky. Je ale fakt, že pár scén bolo strašne odfláknutých, až smiešnych. Napríklad hneď prvá vražda. Alebo zblíženie dvoch hlavných postáv. Ale záver s telefónom a obrazovkou bol v pohode. Aj Carpenterova hudba, prirodzene, aj keď mimo filmu by som ju asi nepočúval. Bola totiž správne neurotická. K 21%nému hodnoteniu by som povedal len toľko, že fanúšikovia Mikea a Laurie boli sklamaní, že tu nevideli Mikea a Laurie. Myslím si, že keby sa z názvu vypustil "Halloween", bolo by tu omnoho vyššie hodnotenie. Ja sám by som si zaspeakoval, že for me takých 49%. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (33)

  • Harry (Al Berry) je vo filme ubytovaný v izbe číslo 13, čo je všeobecne považované za nešťastné číslo. (8HitBoy)
  • V tomto filme je možné vidieť na chvíľu aj Michaela Myersa. Objavuje sa však len na chvíľu a aj to len v televízií. (8HitBoy)

Reklama

Reklama