Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Těsně před Vánoci oznámí Ivaně (Tereza Kostková), která žije jen pro rodinu, její manžel Martin (Marián Miezga) věc, která jí zničí svátky, a o které ví jen jejich společná kamarádka Adriana (Dana Rogoz), rozvodová právnička. Ta se jako jediná z party nevdala a nemá děti. Žije sama, ale udržuje poměr se svým šéfem Filipem (Martin Hofmann). Další z party Ela (Andreea Vasile) je známá televizní moderátorka, která vede harmonický život s překladatelem knih Andrejem (Ondřej Sokol) a jejich desetiletými dvojčaty, no jej do doby než se nečekaně objeví její bývalá láska David (Ján Koleník). Partu uzavírá majitel restaurace Vláďa (Pavel Bartos), který se po rozvodě s Věrou (Soňa Norisová) podruhé oženil s mladší Broňou (Dominika Morávková). Po zkušenostech z minulého vztahu si nepřeje, aby jeho žena pracovala, tak Broňa dělá všechno pro to, aby se o jejích pracovních aktivitách nedozvěděl. Ela jí v tom pomáhá. Spleť tajemství, které mají mezi sebou nejen páry, ale i samotní přátelé, se začnou ještě víc zamotávat, když se na Adrianu obrátí manželka premiéra (Petra Vajdová) a chce svého muže (Jaroslav Plesl) opustit v čase předvolební kampaně… (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (151)

Slepejsek 

všechny recenze uživatele

Osvědčená autorská dvojice, osvědčené schéma posledních let (nerozlučná parta a osudy jejích členek a členů). Bohužel zoufale nepravděpodobné postavy (proč tam není aspoň jeden normálník?) a s nimi i jejich osudy (pozohýbané a vytvarované tak, aby kdykoli posloužily autorce)... Koho neutahá děj, toho zabije děsný zvuk (rušivý dabing, jakoby z jiného světa/filmu)... ()

Rumbambule 

všechny recenze uživatele

Jako není to žádná velká filmařina, ale to hodně slabé hodnocení tady mě přeci jen překvapilo (akutálně 33 %). Je to takový tuctový jakž takž koukatelný film. Trochu mě ruší ta mezinárodní účast a nepovedený dabing. Ještě i díky natáčení v mně neznámé Bratislavě jsem měla  pocit, jako bych se koukala na polský film. A do role Adriany bych obsadila Veroniku Kubařovou. To, že mi ji herečka nějak připomínala, ale vlastně to nebyla ona, mě celou dobu štvalo :D  A fakt nechápu, proč se do rolí obsazují herci, kteří věkově zřetelně neodpovídají postavám. On mu někdo těch 40 věřil??? No... Znovu si to nepustím, ale už jsem viděla mnohem horší české filmy. ()

Reklama

zrudicka 

všechny recenze uživatele

Film to mohl být docela dobrý, nebýt toho příšerného dabingu, který mě iritoval od začátku do konce. Opravdu nechápu, proč třetinu hlavních postav hrají Rumuni. Co mi ale hlava nebere více, je proč se obsadí slovenští herci, kteří se pak předabují do češtiny. Pak nemá mladší generace mít problém porozumět slovenštině. ()

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle další mastrštyk ,,režysérky'' Ferencové je výjimečný v podstatě jen třemi věcmi. Za prvé - je plný naprosto nesympatických herců. A tím myslím i herce, kteří mi do dnešního dne sympatičtí byli, třeba Hofmanna, Sokola a Plesla. Teď už mi sympatičtínejsou... Za druhé  celý film je dabovaný, což je něco šíleného. A za třetí ač je to komedie, je to naprosto bez humoru. A pokud tam nějaké záchvěvy jsou, jsou naprosto trapné. U ohňostroje jsem bylkr§ček od vypnutí.  Naprosto nechápu kdo do tohohle dal prachy a jestli byl s tím co se za ně natočilo spokojený. Já osobně bych je chtěl zpátky doposlední Koruny a Eura. - ODPAD ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Třetí filmová spolupráce Ferencové a Urbaníkové na téma vztahy - čili každý spí s každým, rozvod je běžné řešení problémů a všichni žijí život vyšší střední třídy, jinak by se dalo hrát najdi deset rozdílů. Všechno nebo nic (2017) mi přišlo aspoň svěží a zábavné ( podpořeno pozitivní muzikou ) Příliš osobní známost (2020) byla nekoukatelná tragédie a tohle je prostě jen nesrozumitelný pel mel, na který se díky kvalitnímu obsazení a vizuálu nebolí koukat. Minule Srbové, dneska Rumuni... ale jo koukat na neokoukané tváře se dá koukat. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Bratislavě a v obci Malé Borové (Slovensko). (SONY_)
  • Nakrúcanie sa nezaobišlo bez drobných zranení. Dana Rogoz v priebehu jedného dňa dvom hercom vrazila do zubov, ďalšiemu natrhla peru a ešte aj omylom vytrhla zárubňu na dverách. (krasomama)
  • Premiéru filmu na televizní stanici TV Nova sledovalo přes 659 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)

Reklama

Reklama