Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z vězení Nové republiky je zachráněná cenná zajatkyně. Pátrání povede k setkání dvou známých. (Disney+)

Recenze (85)

Šimpy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bída, bída, bída, prachsprostá bída. Kde vzali ta neherecká prkna? Taková dřeva, aby člověk pohledal. Z těch tří (!) ženskejch, co tu mají velký role, umí trochu hrát Rosario Dawson a ani to není žádná sláva. Fakt jsem měl problém to vůbec dokoukat. Ta Sabine a ta temná jedijka, či co to je, neumí hrát, jen se tváří drsně a nemají na to...nesympatické, neherecké holčiny. Takhle tu feminizaci fakt neprosadíte. :-D Kdybych věděl, že na tý kouli je otočný mechanismus, tak bych ten klíč odhalil sám během pár minut pomocí kombinací. :-D ()

Gig 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ahsoka je zpět. Animované postavy v hraných podobách fungují. Je fajn vidět nejen opět Ahsoku se svými pohledy a úšklebky, ale i Sabine či Heru a číču. Doufám, že se objeví brzy i nějací chlapi (a nejen jako hologram), ale jako třeba Garazeb, který už se objevil v Mandalorianu. Zamrzely mě závěrečné titulky, že se neobjevily art worky. Ale závěrečná hudba a vizuál spíš připomněla Hru o trůny. Potěšili i malá camea čí přímý odkaz na animované Rebels ala obrázek postav. Jo a překladatelé jazyka, proboha, když prvně mluvíte, že se objevil Jedi nebo mluvíte o učedníku, nemůžete hned mluvit o Jediice či učednici či rytířce, když ještě není zřejmé jakého pohlaví je, i když se to tuší.... ()

Reklama

Solverino 

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem asi 20 minut a musel to vypnout, začínám být na tyhlety automaticky generovaný pohádky starej. Směšný reálie a kulisy, směšné herecké (ne)výkony a celkově tragédie. Kde jsou doby původních Star Wars? Tohle je už pro mě nekoukatelné, rádoby kostými jako kdyby je šily postižené děti a režíroval to epileptik, strašná klipovitost, totální povrchnost a nereálnost (18ti letá "generálka") srandovní oblečky a mlácení se světelnejma trubicema... jak se mi tohle mohlo kdysi líbit? Fuj! Tohle už fakt ne. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Ahsoka získava mapu k miestu odpočinku Imperiálneho generála. Je ju nutné rozlúštiť a tak je návšteva starej známej nutná. Prevedenie: Ahsoka je moja obľúbená postava z univerza už od klanových vojen kedy ju trénoval Anakin. Jej hlavná predstaviteľka je úžasná a krásna žena. Čo mi ale vadí, je že je tu tých emancipovaných žien trocha veľa a muži sa objavujú iba v hologramoch alebo ako trtkovia na pozadí. Vec čo mi ale imponuje je, že dostávame hrané postavy z kresleného univerza Rebelov za čo dávam palec hore. Záporáci vyzerajú zatiaľ dosť solídne. Linka Black Jedi je prvý raz na filmovom plátne. Dúfam len, že sa to viac rozbehne a pribudne solídny príbeh. 65% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

To bylo moc, moc fajn. Ale nečekal jsem, že dostanu regulérní pokr. Rebels. Viděti některé postavy a lokace z tv s. tzv. ´´naživo´´ bylo super. Obsazení je parádní a nemám co vytknouti. Uklidnil mě hraný Ezra. Tam jsem měl trochu obavy, jak dopadne v hrané verzi. Clancy ´Luthor´ Brown hraje dokonce sám sebe z tv s. gen. Hera Syndulla se maskovala jako člověk v The Thing prequelu a Sabine je taky kočka. Jen si musím zvyknouti na ty dlouhé vlasy a nepřítomnost Mandalorianské zbroje. A 1 z velmi známých představitelů dr.Kdovíto si zopakoval svou hlasovou roli jistého droida z CW. Palce nahoru. Tady to vypadá, že zde snad nevznikne jistá pachuť rozpačitosti jako u Obi-wana. Démonická a bledá blondýna s padawanským cůpkem, pokud jsem viděl dobře  (která nemusí vůbec nic říkati a působí 100x lépe, než ta korektně obsazená dřevěná držka z Obíka) je zatím skrytý bonus. Special quest star....Lothalská kočka. Efekty a lodě atd., bez chyby. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (10)

  • Holografická místnost na Home One je úplně stejná jako ta, kde se Luke (Mark Hamill) zpátky přidal k Rebelům před útokem na 2. Hvězdu Smrti v Návratu Jediů (1983). I zvuk hologramu je úplně stejný jako zvuk hologramu plánu útoku na Hvězdu Smrti. (Veskoslav)
  • Jména rytíře Jedi Baylana Skolla (Ray Stevenson) a jeho padawanky Shina Hatii (Ivanna Sakhno) nebyla vybrána náhodně. Odkazují na norskou mytogoii, kdy jejich jména Skoll a Hati jsou jména severských magických vlků, jejiž otcem je gigantický a mýtický vlk Fenrir, někdy nazýván Fenrisúlfr. V norské mytoplogii tito dva vlci honí slunce a měsíc (střídání dne a noci). (Veskoslav)
  • Těžký mon calamari křižník, na který přiletí Ahsoka (Rosario Dawson), je Home One – vlajková loď admirála Ackbara, která se účatnila bitvy o 2. Hvězdu Smrti u měsíce Endoru. (Veskoslav)

Reklama

Reklama