Mladý pár (Sydney Sweeneyová a Justice Smith) se začínají zajímat o sexuální život svých sousedů přes ulici (Ben Hardy a Natasha Liu Bordizzová). Poté, co zjistí, že jeden z nich partnera podvádí, počáteční nevinná zvědavost se mění v nezdravou posedlost. Jejich životy svede dohromady pokušení a touha, jež mají smrtící dopad. (Prime Video)

(více)

Trailer

dopitak

Sydney Sweeney má pravděpodobně nejhezčí prsa, jaké jste letos v televizi viděli. Film se odehrává velmi zajímavě. Osobně jsem se hodně zaradoval když zapískal ten šikmookej přičmoudlej žabožrout, co se nikdy nenaučí mluvit anglicky. Překvapilo mě, že jsem i bez čtení verbalova komentu poznat, že náš skvělý fotograf hovoří britskou angličtinou (té ale bylo rozumět). Nemám vůbec nic proti Asiatům, ale tady ta Japonka v hlavní roli byla zblízka eee. Konec filmu už zase z kategorie wtf,f, ale to u těchto subžánrů bývá častým jevem. ()

Arsenal83

Mohol to byť špičkový thriller. A mnohým svojimi atribútmi aj bol, len keby to skončilo o 20 minút skôr. Myslím, že prvý zvrat dokonale stačil na ukončenie filmu. A tiež nemusel byť každý polovicu času nahý. Hoci u Sydney Sweeney sa s ničím iným ani nepočíta, tam ide len o to vytasiť lajdáky. No a takisto tu bola povinná politická korektnosť. Černoch mrdá bielu, biely mrdá čiernu, homosexualita. Tieto kvóty veľmi prznia čokoľvek čo i len trochu nádejnejšieho. ()

tron

Dlhý (čo by nevadilo) a zvláštny (čo vlastne tiež nevadí, ehm...) film, od ktorého tak nejak automaticky (vzhľadom na voyeuristický resp. stalkerský motív) čakáte drsný psychotriler a napokon sa z toho vykľuje niečo úplne iné. Ale neprekáža vám to a celkom si to užívate (vďaka hypnotickej atmosfére, slušnej výprave a dobrému kastingu v čele s megasladkou Sydney Sweeney). No a keď sa „zmierite“ s tým, že toto nebude druhá Ruka na kolíske, tak sa vo finále tvorcovia vytasia s pár nečakanými twistami, po ktorých si uvedomíte, že ste vlastne celý čas pozerali drsný psychotriler, len to bolo tak rafinovane zakamuflované, že ste si to nevšimli. Za mňa veľmi fajn (i vďaka light erotike, určite by som to ale neoznačil za „poriadny“ erotický triler, takže nadržanci bacha na to!) hra s divákom, ale na štvrtú hviezdu to nemá. ()

VanTom

Kromě chvílemi za vlasy přitaženého konání hlavní hrdinky, vyplývajícího z nepochopitelné posedlosti šmírováním neznámého sousedského páru vedoucí až k přímému zasahování do jeho života, měl tento pomalý thriller slušnou, "zamlženou" náladu a lehké erotické napětí z toho, jestli se milá, Bohem obdařená Sydney Sweeney přece jen obnaží. Obnaží! :) Nějaké 3 twistové konce z něj zpětně udělaly i poměrně neodhadnutelnou, byť béčkovou "voyerskou" podívanou. ()

Spiker01

Přesně ten typ filmu, který mi svou atmosférou velice sedí a ačkoliv jsem jej nakonec vlivem okolností viděl na několikrát, konec mě docela dostal. Samozřejmě i zde funguje tak trošku filmová řeč, provinění se vyhnou trestu a Sydney Sweeney dozajista stále nemá zbrojní průkaz na své zbraně. V první půlhodině mě hrozně štval hlas Justice Smithe, jakoby snad byl předabován, ani se mi sem moc nehodí a mým oblíbencem se rozhodně nestane, vidím ho jako největší slabinu filmu. Voyeurs bych směle umístil do červených. ()

• Režisér a scenárista Michael Mohan uvedl, že nápad na příběh filmu dostal během návštěvy bytu svých přátel. Z okna totiž zahlédl sousedy odnaproti, jak se po bytě procházejí úplně nazí. (DavePave)
  • Natáčelo se mezi říjnem a prosincem 2019 v kanadském Montréalu. Podle výhledu z L'Optique, kde pracuje Pippa (Sydney Sweeney), je poznat, že její kancelář se natáčela v mrakodrapu 1250 René Levesque, bývalém sídle IBM Canada. (DavePave)