Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní společnost ovládá kult krásných žen. Betty má smůlu. Se svými tlustými brýlemi, špatnou pletí a nemožným účesem se mezi krásky rozhodně neřadí. Betty je prostě ošklivá. Betty pracuje v módním domě Eco Moda. Je pracovitá a zodpovědná a nesporně také schopná, ale krásy moc nepobrala. Betty je odsouzena do role chytré ošklivky, kterou její krásné kolegyně neustále ponižují; cítí se osamělá a touží po lásce. Zamiluje se právě do toho nejméně dostupného muže - samotného prezidenta společnosti, syna jejího zakladatele a velkého záletníka Armanda Mendozy... (Pawlinkaaa)

(více)

Recenze (205)

Vesman 

všechny recenze uživatele

Ano, přiznávám se, tuhle telenovelu jsem sledoval a to dokonce její značnou část, ptáte se proč...v základu to byla stejná bbost jako ostatní podobné produkty, ale aspoň tam bylo relativně dost momentů, u kterých jsem se nasmál, proto hodnotím tak jak hodnotím. Naívc všimli jste si, že na IMDB má ošklivka hodnocení 8 z 10? ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu jak můžou být lidé, resp. ženy, co sledují tento stupudní seriál. Ošklivka s rovnátky se změní na prominentní modelku ....Každá žena chce zažít něco pdoobného a komu se to povede? jen těm, které se narodili dokonalé a nechali se úmyslně změnit na škaré a natočili seriál, aby měli peníze na make-up a ještě navíc, aby všechyn ženy sledující tento seriál přesvědčili o tom, že se pohádky dějí i ve skutečnosti. Milé dámy, PROBUDTE SE JE ČAS PROBUDIT SE ZE SNA!!!!!! Tohle je kravina! Nikdy z vás nebude taková kráska, nikdy nepovedete modní společnost, nikdy se o vás nebudou prát 2 muži, jeden který vás miluje a u kterého prostě skončit musíte a ten, který ženy střídá a touží i po vás.... :) jsou to kecy.. .a vy to nevidíte a pak, že je žena chytřejší než muž! ()

Reklama

Wild_cz odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi líto tohoto hodnocení, ale nemohu dát jinak. Viděl sem z toho pár dílů a po zjištění že každý díl nabízí velice intelektuální, na výši, filosofické a velmi nadčasové rozhovory o problémech naší společnoti, sem to prostě musel přepnout... :D :D jistě že si dělám srandu. Nic jiného mi bohužel u sledování této "pecky" nezbývalo. Ale žánr telenovel má i jednu velkou výhodu - pokud vám uteče jeden nebo dvěsta dílů, tak se nemusíte strachovat že jste přišli o děj. :D nerad dávám toto hodnocení, ale opravdu jinak nemohu. ()

kleopetra odpad!

všechny recenze uživatele

Nejenom ošklivá, ale taky hloupá, když se neumí pořádně učesat, sehnat si lepší brýle a něco na sebe, co by nevypadalo jako pytel od brambor. Když přijde do firmy, která obchoduje s oblečením, tak jak je možné že jí to trvá tolik dílů???????????? Blbost, že moc krásy nepobrala. Jen to úspěšně maskuje, což je vidět od začátku seriálu. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ()

dinho_ 

všechny recenze uživatele

Několik dílů jsem shlédl. - Z nudy. A byl jsem natom "závislý", i když se to natahovalo jak kaše a nic převratného to nebylo. Existují ještě horší telenovely. Dvě hvězdičky dávám zato, že jsem vydržel sledovat několik dílů a celkem mě to nenudilo. Nevím, co by to s mým žaludkem udělalo teď, ale před lety bych to na 15% rozhodně neviděl, spíše něco kolem 50. Jinak nechci někomu šahat do svědomí, ale někteří z vás hodnotících jste neviděli ani jeden díl a odpad dáváte už na základě žánru - telenovela. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Seriál se vysílal v 15 zemích světa. (HappySmile)
  • Poté, co si v seriálu chtěl obchodník s textilem pojistit slibné obchody s Eco Modou a nabídl Betty peníze za její pomoc, napsal tvůrci seriálu nesouhlasný dopis prezident Kolumbie Andrés Pastana. (HappySmile)

Související novinky

Můj další řecký příběh

Můj další řecký příběh

23.06.2006

Existuje mnoho příběhů o ženách či dívkách, které z ošklivé kačeny se změnily na krásné labutě. Za všechny třeba Ošklivka Betty, Když jedna bota sedí, Popelka (a všechny ty filmy na ní založené,… (více)

Reklama

Reklama