Belinda přivádí Ziona na Chloeinu emigrantskou párty. Saxon konfrontuje Tima s tím, jak divně se chová. Gaitok a Mook mají první rande. (Max)

ArgeeMan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve třetí sezóně se bohužel nic neděje. Je to vlastně nuda, už od samotného začátku. Vyjma skvělé kamery, a počáteční střelby. Plus pokecu u heřmánkového čaje, tam zatím nebylo to, na co jsme všichni u Lotosu zvyklý. Jednoznačně zde vidíme jen rekreující se lidi na dovolené. Ukázané kozy, zadky a sex scény, už dnes nikoho nezajímají. Od toho sou jiné platformy. Děj kolem Belindy a Grega je neskutečně pomalý. Držhubné nebylo přijato. Jinak žádná další interakce. Rick ( Walton Goggings ) tam byl vlastně celou dobu k ničemu. Nepomstil se. Absolutně zbytečné postavy, které nemají výpovědní hodnotu jako skoro celá rodina Ratliffova. Zubatá Chelsea je tam totálně o ničem. Trio ženskejch tam jen chlastá a šoustá. Fabian jako hotelový manažer úplně nevýraznej. Absolutně nemá na toho prvního cápka, z první sezóny :D Gaitok za celých sedm dílů ještě nedostal do postele Mook. Prostě děs! ()

William_

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Každým dalším dílem promarněná příležitost, jak emočně a efektivně pracovat s postavami. Připadá mi to, jako by se ve 3. sérii nikdo ani nesnažil a všichni spoléhali na značku a béčkové dějové linky, už tisíckrát viděné v ostatních dramedy seriálech. Nemá to ničím překvapit a tu hořkou pachuť mi už asi nezlepší ani finále, na které se oproti předešlým 2 sériím zas tak moc netěším. ()

laren

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3+ Souhlas s ostatními recenzenty. Natočeno sice krásně, má to atmošku, ale co je to platné, když to graduje šnečím tempem a na druhou řadu to obsahově nemá ani zdaleka a popravdě, ani moc na tu první. Přijde mi, že MW už tu vykrádá jen sám sebe a pokud snad bude někdy 4. řada, tak na tom bude muset po scenáristické stránce hodně zamakat... ()

Ivoshek

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti předchozím sériím tady tomu nějak chybí výraznější gradace, dynamika. Neříkám, že nejsem na poslední díl zvědavý, ale tady to prostě až taková intenzita není. Holky jsou rozhádané, rodina se blíží informaci o průšvihu v práci, ale jinak vlastně nic moc. Mám obavu, že se Lotos vyčerpal. Přinejmenším v porovnání s první sérií tahle je o level níž. ()

Kacitr

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vata. Tim a jeho představy zda se bude střílet či nikoliv už nuda, Belinda se chová nezodpovědně, Chloe je psycho, Piper možná cítí z bráchy divný vibrace....jediný kdo mě možná ještě zajímá je Chelsea a Saxon. ()