Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

Eawy 

všechny recenze uživatele

K tomuto nie je, čo dodať. Smiala som sa na tom, keď som bola menšia, smejem sa na tom stále. Úžasne nápaditý polhodinový seriál. Väčšinu častí som videla viackrát ako raz, takže si pamätám aj niektoré dialógy. Pamätám sa, že keď som bola malá, zrušili nám jednu časť, lebo začali dávať športové noviny. Doteraz za to nemám rada moderátorku, ktorá vtedy šport moderovala. 100% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Od dětství totální maximální fanda! Alf je prostě nejlepší! Proč teda nedávám 5*? Protože rodinka, ke které přistál mi přijde trochu... jak to říct... hodně divná. Víc divná než sympatická. Ale tahle chlupatá potvora to dosti silně vyvažuje! Stačí jen pohnout tím jeho rypákem nebo v podání Oty Jiráka jen zachrčet! 90% ()

Reklama

Pai-Mei 

všechny recenze uživatele

Dokonalé spojenie zaujímavej témy a situačného humoru. Alfov sarkastický humor proste nemá chybu a na každú časť som sa vždy tešil ako malé dieťa. Malý chlaptý príživník z planéty Melmac, ktorý sa správa v cudzom dome ako vo vlastnom a uštedruje svojim obetavým hostiteľom pri každej príležitosti jednu uštipačnú poznámku za druhou. Aby to nebolo všetko, svojou neschopnosťou systematicky ničí interiér domu a na kocúra Luckyho pozerá ako na gastronomickú lahôdku. Skrátka jeden z najlepších sitcomov ever. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V priebehu rokov 1986 až 1990 bol vyprodukovaný televízny rodinný komediálny sci-fj seriál "Alf". Boli natočené štyri série, ktoré dohromady obsahujú stodva epizód. Tento malý, nenažratý, pridrzlý, chlpatý mimozemšťan ma vedel vždy pobaviť. Jeho spolunažívanie s americkou rodinkou Tannerovcov mi spestrilo nejeden podvečer. Čo sa týka televíznych sitcomov, tak "Alf" zaručene patrí ku tomu lepšiemu. V slovenskej verzii titulnú postavu skvele nadaboval Stano Dančiak. **** ()

Fr 

všechny recenze uživatele

ALF – druh Atypické Lidské Formy....... /// Je chlupatej, těžkej a žvaní. Spadl z planety Melmec (která vybouchla při jaderný katastrofě), jmenuje se Gordon Shumway, je mu 220 let a jestli se Otovi Jirákovi něco povedlo, tak je to tenhle mimozemšťan! (Soráč Oto!) Seriál si dlouho drží solidní laťku, hlavně v díky perlám, který ALF vypouští z ....asi pusy. Pro Tannerovi je něco mezi mutantem a synem, ale bohužel má problémy s dodržování pravidel (všech!). Protože mu připadaj vtipný třeba rozsypaný připínáčky na podlaze, ryba v sušičce, stříkací kytka, umělý zvratky.... jejich domácnost je nabitá akcí a seriál plnej humoru, kterej ocení nejen děti. No a to nejdůležitější – STRAŠNĚ RÁD JÍ (má to spolu se zálibou pro TV po matce, po otci všechno rozbíjí...). Nejradši má všechno obložený vším, no a speciální zálibu má v kočkách. Tak vám nevím. Asi mě tenhle týpek, kterej jednomu z Vetřelců dluží prachy, nepozorovaně plivl do polívky (protože tak se na Melmecu vytváří pevný pouto). Už hodně let mám připravený žvejky s příchutí ,,Mourek a Perská“ a jsem kdykoliv ochotnej sledovat tenhle rodinnej seriál v hrůzostrašný kvalitě. Ti co mě znají ví, že je to veliká oběť! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chystám se založit firmu na ,,Distribuci hlenů“. 2.) Chystám se odhalit tajemství, že u Pluta jsou další dvě planety – Elvin a Dave (na Elvina zvlášť bacha, je tam hrozná zatáčka...). 3.) Všem tvrdím, že se Sněhurkou bydlí sedm smrtelnejch hříchů. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • Názvy prázdnin a měn na planetě Melmac jsou vlastně příjmení členů štábu. (D3VIL)
  • Jedná se o speciální dvoudíl odpovídající 12. a 13. dílu druhé série původního seriálu Alf (od r. 1986). (Dreamiest)
  • Alfa si v úvodnej zvučke a ďalších jedenástich častiach zahral maďarský cirkusový umelec Mihaly "Michu" Meszaros, ktorý meral 83 cm. (Raccoon.city)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama