Reklama

Reklama

Alf

(seriál)
Komedie / Rodinný / Sci-Fi
USA, (1986–1990), 35 h 34 min (Minutáž: 18–24 min)

Hudba:

Alf Clausen

Hrají:

Max Wright, Andrea Elson, Anne Schedeen, Benji Gregory, Paul Dooley, Frances Bay, Mihaly 'Michu' Meszaros, Elisha Cook Jr., Glenn Withrow, Holly Fields (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(102)

Členové obyčejné rodiny se ocitnou v neobyčejné situaci, když v jejich garáži přistane mimozemská bytost a stane se jedním z nich. (HBO Max)

Recenze (410)

duklak2 

všechny recenze uživatele

Tento záhadný tvor z vesmíru mě kdysi dávno velmi bavil. Vzpomínám si, že vypadal tak trochu prapodivně. Něco mezi (no, to bych si raději nechal pro sebe) :-). Havaroval se svým létajícím talířem a spadnul do nějakého baráku a pak se u nich zabydlel a prožíval s rodinou všechny jejich starosti i radosti. Byl to dobře natočený sitcom a pěkně mě pobavil a vždycky jsem se těšil na další díly. Měla by ho Prima (emiéra) :-) vytáhnout z trezoru a „oživit“ pro mladší generaci, neboť by si Alfa určitě zamilovali, tak jako já. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

8 / 10 Na to, že z neho plyš padá na podlahu takmer v každej scéne, ide o až nadmieru podarený seriál s absolútne geniálnym dabingom Stana Dančiaka a niektorými scénkami, ktoré mi zostanú v pamäti vyšité zlatým písmom. Päť hviezdičiek nedávam len preto, lebo som si dal záväzok, že ich dám len filmom a seriálom, bez ktorých si svoj život neviem vôbec predstaviť, a pravdu povediac, život bez Alfa si predstaviť dokážem. Aj tak by ale v telke už konečne mohli dať reprízu, čert to ber!!! ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný a díky hlavní postavě i originální sitcom, celkem vtipný, jak už to u sitcomů bývá, v české lokalizaci se skvělým dabingem (dlouho jsem měl pak spojený hlas Oty Jiráka právě s Alfem)... Navíc hlavní hrdina má mimo chlupů, mimozemského původu, nezměrné chuti k jídlu i charisma... Mimozemšťan nemusí být nutně jen vetřelec, může být i...Alf...:-) ()

MartyMcFly89 

všechny recenze uživatele

Začneme krásnou hudbou v úvodní scénce. Poté, že v té době tu byl Alf tak trochu kult (byly i šampóny ve tvaru Alfa, to už je co říct), sympatickým mimozemšťanem, neustálým strachem, aby Alfa nikdo kromě Tannerových neviděl, že neměl rád kočky a pořádal je na potkání, že si v jednom díle myslel, že soused je Elvis Presley (a tedy neumřel, ale žije dál) a kvůli všeobecné pohodě. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Ja si nemôžem pomôcť, u mňa jasných 5 hviezd. Dialógy síce miestami nie príliš dotiahnuté, no pri Alfových hláškach v spojení s úžasným dabingom Stana Dančiaka ma ide od smiechu roztrhnúť. Keď sa pridá absolútny opak Alfovej osobnosti - suchár Willy, ktorého ide z každého mimozemšťanovho kúsku rozdrapiť či šibnutí susedia Ochmonekovci(na to priezvisko veru nezabudnem), máme namiešaný skvelý sitcomový koktejl. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (89)

  • V epizóde s názvom "La Cucaracha: Šváb" sa Alf zatvorí v kúpeľni. Obrovský šváb začne prerážať cez dvere za hlasného Alfovho kriku. Táto scéna odkazuje na svetoznámu scénu z filmu Osvietenie (1980). (canucks333)
  • Postavu souseda Trevora Ochmonka si zahrál herec John LaMotta, synovec slavného boxera Jakea LaMotty, o kterém byl natočen film Zuřící býk (1980). (Koldyn)
  • První seriál, u kterého byla použita technika Dolby Surround. (ČSFD)

Související novinky

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

Gangsterka Sexy bestie dostane prequel

20.08.2018

V době, kdy se už chystá i nový ALF, asi nikoho nepřekvapí, že Hollywoodu dávno přestalo být cokoliv svaté. Každopádně jednou za čas přijde i oznámení, které zase nezní tak špatně, a kupodivu vlastně… (více)

Reklama

Reklama