Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Pia je nesympatická postava a leze mi na nervy celou dobu, a to vším. Vzhledem i chováním. Ale když se nad to člověk povznese, tak to nebylo vůbec špatné. Téma, které je asi hodně aktuální, protože sociální sítě a jejich používání a zneužívání to si zaslouží pozornost. Konec seriálu mě překvapil, ale působilo to na mě trochu useknutě a rychle, myslím ,že pomalejší rozuzlení si to zasloužilo. JInak spokojenost. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[83%] Tahle osmidílná minisérie mi docela sedla. Od začátku do konce mě to bavilo, hluchých míst zde bylo minimum. Epizody se postupně věnovali jednotlivým postavám, vše bylo přehledné až do finále. Pointa byla za mě docela slušná a moc jsem ji nečekal. Někteří tu píší, že závěr je moc překombinovaný a hloupý, ale mě to tak nepřišlo. Během dvou dnů jsem tuto netflix záležitost s chutí zkoukl jak nic. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žádnou revoluci nebo hlubší myšlenku (jako třeba tolikrát zmiňovaná kritika sociálních sítí a jejích uživatelů) Clickbait nepřináší.Nebo možná trochu ano,ale opravdu jen zlehka.Co každopádně přináší je povedený krimi thriller,který se podobně jako nedávný Innocent vyžívá v dávkování informací.Navíc si velmi solidně hraje s divákovým vnímáním a jeho pohledem na jednotlivé situace,které ne vždy jsou takové jak v danou chvíli vypadají (tady to je možná ten zdvižený prst,který upozorňuje,že není radno věřit všemu).Osobně sem si už někdy během pátého dílu poskládal dohromady co se stalo a kdo za tím stojí a ještě na konci sedmého mě tvůrci utvrzovali v tom,že sem měl pravdu,nicméně v poslední epizodě se všechno otočilo vzhůru nohama a moje puzzle se rozpadlo na kousíčky.Ten konec a to proč se to všechno dělo je možná lehce přitažený za vlasy a překombinovaný,ale počítám,že se dějí i horší věci a úplně nereálné to také není.Tím spíše v dnešní digi době...80% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Výborná, avšak trochu zapadlá minisérie v útrobách červeného streamovacího giganta mé pozornosti naštěstí vůbec neuprkla a když na ní teď konečně dozrál čas, nemůžu být spokojenější. K páté hvězdě ani nechybělo mnoho, nejedna epizoda je tak nadupaná zásobováním informací a šroubováním zvratů, že jsem si prostě semtam nemohl odpustit přirovnání ke stejně staré španělské Nevině, která ovšem stojí ještě o několik příček výš. Konec je už zde takový trochu hollywoodský, s přivřením očka mu to ale odpustíte. [viděno na Netflixu] ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Absolútne skvelý seriál z produkcie Netflix. Tak dobre výstavný a tak napínavý, kedy do poslednej epizódy neviete ani len omylom odhadnúť kto môže byť vrah, kto stojí za tým celým a všetko je to tak neuveriteľne bizarné až si na konci uvedomíte, že sa to naozaj mohlo stať a bezpečnosť dát veľmi podceňujeme a neuvedomujeme si ako zraniteľný môžeme byť v online priestore. V extreme to môže viesť až k smrti, no v tomto seriály to bolo pekne vykreslené a preto doporučujem každému. Nebudete ľutovať. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama