Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (90)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

žádnou revoluci nebo hlubší myšlenku (jako třeba tolikrát zmiňovaná kritika sociálních sítí a jejích uživatelů) Clickbait nepřináší.Nebo možná trochu ano,ale opravdu jen zlehka.Co každopádně přináší je povedený krimi thriller,který se podobně jako nedávný Innocent vyžívá v dávkování informací.Navíc si velmi solidně hraje s divákovým vnímáním a jeho pohledem na jednotlivé situace,které ne vždy jsou takové jak v danou chvíli vypadají (tady to je možná ten zdvižený prst,který upozorňuje,že není radno věřit všemu).Osobně sem si už někdy během pátého dílu poskládal dohromady co se stalo a kdo za tím stojí a ještě na konci sedmého mě tvůrci utvrzovali v tom,že sem měl pravdu,nicméně v poslední epizodě se všechno otočilo vzhůru nohama a moje puzzle se rozpadlo na kousíčky.Ten konec a to proč se to všechno dělo je možná lehce přitažený za vlasy a překombinovaný,ale počítám,že se dějí i horší věci a úplně nereálné to také není.Tím spíše v dnešní digi době...80% ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že do Clickbait sa mi moc nechcelo, ale ségra ma presvedčila, a tak sme ho bingli za deň. Najskôr som bola príjemne prekvapená, Sestra a Detektív ma zaujali, dýchal z nich ten správny krimi vibe, kedy divák podozrieva všetkých a neverí nikomu a vlastne netuší, čo od seriálu čakať. Scenár dal vyniknúť svojím postavám a ich vnímaniu celej situácie a na ich príbehoch len veľmi pomaličky smeroval k novým zisteniam, napätie budujúc maximálne šikovne. Manželka a Milenka si tempo pomerne udržali, Reportér bol pre mňa trochu sklamanie, i keď uznávam, že tento diel bol dôležitý dejový hybateľ. Brat ma vyždímal emocionálne, i keď so zaujímavosťou deja to tu už začalo ísť dolu kopcom. Syn bol plný napätia a divákovi dal pocit, že už je pravde na stope… a Odpoveď vyslovene sklamala. Tvorcovia si väčšinu série karty držali veľmi sympaticky pri tele, sústreďujúc sa hlavne na rodinné a iné drámy. Ale neznášam, keď je páchateľ neuhádnuteľný. Človek detektívnej zápletke venuje hodiny času, len aby zistil, že mohol max tak tipovať. Mrzí ma i to, že v pátraní po vrahovi vyšumeli takmer všetky dramatické linky. Nehovoriac o logických dierach, i keď mám pocit, že tie k žánru tak nejak i patria a treba ich prosto nevnímať. Nuž škoda, seriál bol určite vydarený a mal štýl, žánrovo bol na mojom watchlite osviežením, ale muchy to malo. ()

Reklama

Merkin 

všechny recenze uživatele

Výjimka z výjimek - věc napínavá až do posledního dechu, jejíž závěr je originální, nečekaný a přitom zcela uvěřitelný. Tím, že je každý díl věnován jedné z ústředních postav, scénáristé na poměrně krátké stopáži dokázali zabrousit do hlubších vod charakterů většiny zúčastněných. Současný svět, jehož denní realitou se postupem času stala ta virtuální, je vykreslen ve všech barvách - z nichž převažuje chladnokrevnost, zášť, vypočítavost, přetvářka a ruku v ruce s tím jdoucí osamocenost, perverzita, nespokojenost a úzkost. Jinak snad obyčejní, možná i dobří lidé, vrženi osobní tragédií opět na hladinu skutečna, nevědí, jak na slunci zareagovat, proto volí různé bizarní způsoby adaptace, než opět zalezou do stínů anonymity. To je nakonec případ jak zneužívaných dívek, únosců, vrahů, úspěšných novinářů, policistů i rodiny Nicka Brewera,  Doporučuji. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Na tomhle seriálu mě bavila volba herců a charaktery postav. Žádná vyleštěná smetánka, ale normální nedokonalí lidi. Téměř z každé přicházející postavy jsem měla radost. Co se týká předvídatelnosti příběhu a napětí, tak ani v tom tvůrci z mého pohledu neselhali, protože ač jsem si myslela, že vím, nakonec se ukázalo, že jsem byla mimo. Líbilo se mi, že se každá epizoda točila kolem jedné postavy, a tak jsme jako diváci mohli nějakou část z nich poznat hlouběji. Za mě dost dobrý. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý ponúka viacero smerov, avšak ten, ktorý je správny, vlastne počas celého priebehu deja ani neponúkne. Ale ako sa to vezme, aby to nevyznelo ako spoiler. Vadí to? podľa mňa nie. Každá epizóda sa venuje jednej postave, čo je myslím originálnejší nápad než napríklad pri Kaleidoskope, kde ide skôr len o reklamný ťah. Seriál o tom, že malé klamstvo môže mať nedozerné následky a že v našej pretechnizovanej virtuálnej dobe je niečomu podobnému podľahnúť veľmi jednoduché. Osobne si myslím, že práve kvôli dramaturgii by tento námet ako celovečerný film fungoval podstatne slabšie. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama