Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (90)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Tohle byl rychlý seriál. Na začátku 1. dílu máme zápletku, pak až do konce 5. dílu následuje otravná rodinná dramonuda celá k přeskočení a s hodně škaredými herci a protivnými postavami. Zejména ta hysterická cholerická odbarvená koza, tam mě opravdu kakala. Od konce 5. dílu pak autoři dávají jeden twist za druhým a tak, za pomoci další kupy otravného kecacího balastu, nakonec vypotili celkem 8 dílů plných extrémně prázdného, protahovaného a překombinovaného blbého děje až do absurdního konce. (15%) ()

cingi.t 

všechny recenze uživatele

Už dávno som nevidela tak nekonzistentný seriál. Úvod je fajn, ale potom sa to počas prvých piatich častí (2/3 seriálu) nekonečne tiahne. Keby to nemalo predom také dobré recenzie, tak by som to ani nedopozerala. Od 6. časti to začne byť zaujímavé, ale nie natoľko, aby to niekoho ohúrilo a samotné rozuzlenie neprináša zadošťučinenie za 6 hodín strávených pri Clickbait. Priemer 3*. ()

Reklama

mimozakon 

všechny recenze uživatele

I se spoilerem... Detektivní thriller ala Chris Carter...roztažený do 8 částí. Tipovat vinníka nemá smysl, protože v každem díle se děj a zápletka ubírá mírně jiným směrem a figurku vytáhnout až v závěru. Jinak každá z části není špatná, krásně ukazuje možnosti využití i zneužití informačních technologií a taky krásně ukazuje, že není radno věřit všemu, co je možné vidět nebo slyšet na internetech. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[83%] Tahle osmidílná minisérie mi docela sedla. Od začátku do konce mě to bavilo, hluchých míst zde bylo minimum. Epizody se postupně věnovali jednotlivým postavám, vše bylo přehledné až do finále. Pointa byla za mě docela slušná a moc jsem ji nečekal. Někteří tu píší, že závěr je moc překombinovaný a hloupý, ale mě to tak nepřišlo. Během dvou dnů jsem tuto netflix záležitost s chutí zkoukl jak nic. ()

mala_kea 

všechny recenze uživatele

Syrové, stylové a neokoukané. Herci zvláštní, avšak dobře vybraní. Jednoduchá pointa o síle sociálních sítí. Možná by clickbait mohl (a podle mě)  měl fungovat jako výukový nástroj nejen pro dospívající. Perfektní odraz společnosti s velmi překvapujícím finále. Na netflix celkem zdařilá komorní jízda. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama