Reklama

Reklama

Snivokraj

  • USA Slumberland (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá dívka Nemo (Marlow Barkley) s pomocí velkého stvoření, napůl muže a napůl netvora, cestuje do mystické země ve svých snech, aby hledala svého zmizelého otce. (TommyZR)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (116)

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hravé a milé rodinné fantasy s přehrávajícím Momou, né zrovna sympatickou hlavní protagonistkou a s přemrštěnou minutáží. Film by si zasloužil další kolo ve střižně, protože místy se opravdu vleče a nebaví. Dovolím si zkopírovat část od monologa, protože přesně vystihuje mé pocity z vlastní myšlenky filmu: "Mělo to úžasnou poetiku, obzvlášť Chrisova postava. Smutný strýček, jehož největší přátelé jsou kliky od dveří... Když se nad tím člověk zamyslí, tak vlastně by to mohlo vysvětlit spoustu věcí. Třeba proč se tolik lidí chová, jak se chová. Zapomněli se vzbudit a jejich lepší já zůstalo ve snu. Na světě potom žije jen stín jejich dávného ducha, šedivý, nudný a bez jiskry." ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné čemu se Jason Momoa upsal. To spíš vypadá na film pro vyhořelé herce než pro vycházející hvězdu, která se objevovala v poměrně velkých projektech. Nic tedy ve zlém. Rozhodně ten film nemá takové kvality, aby to bylo zajímavé a nečekal jsem, že takový herec bude chtít hrát v rodinné, dětské komedii. Každopádně to pořád plní roli právě tohoto typu žánru a dětem se to rozhodně líbit bude. ()

Reklama

Eterninox 

všechny recenze uživatele

Faunův Labyrint pro mladší cílovku. Barevnější, akčnější, doslovnější a američtější. Náročnější diváky budou iritovat nedovařené greenscreeny, a kdo se těší na neochvějného sympaťáka Momou, potěšen taky nebude. Otravnost jeho postavy nicméně dává smysl z hlediska zápletky, a ve výsledku je vlastně středobodem narativního oblouku. Celkový dojem také zlepšuje obstojně silný (ač trochu předvídatelný) závěr, který stravitelně ale neuráživě završuje ústřední motiv pomíjivého dětství. Pokud někdy budu mít potomstvo, dokážu si představit, že až přijde čas konfrontace se strastmi dospívání, pustím jim Slumberland. 70% ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově, byla jedna z mých nejoblíbenějších animovaných pohádek, když jsem byl prcek. Takže tohle prostě musí snést kritiku. Nejprve, obsazení bylo super, Momoa si to užíval a režijně to nebylo vůbec špatný, což jsem od Lawrence čekal. Ale škodí tomu moderní háv. Sny nebyly vůbec fantaskní a pohádkové. Místo krále a úžasného pohádkového paláce tady máme zase nějaký nudný kancl. Noční můra je tu takový bídný "záporák". Mnohem líp by udělali, kdyby vzali scénář animáku a přehrali nám to v hrané podobě. Byla by to obrovská pohádková jízda a byl bych z toho úplně vedle. Teď jsem vedle z toho, jak moc mě to zklamalo. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Noooo detskú nočnú moru s Momoom som teda vôbec nečakal. CGI ma v traileroch odradil, a v samotnom filme doslova prikoval do sedačky. Úplne som zabudol aký frajer je režisér Francis Lawrence (Ja legenda, Constantine), a čo dokáže ak má voľné ruky. K tomu je aj príbeh dostatočne citlivý a fantasy, čo ja v poslednej dobe naozaj môžem. Netflix koncom roka ide BOMBY! ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Toronte (Kanada) od 9. novembra 2020 do 5. februára 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama