Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Optimismu, kolik jen unesete

Optimismu, kolik jen unesete

21.12.2007 Autor POMO
A je to tady. Konec roku, kdy rekapitulujeme, co se událo u nás i kolem nás a kdy se těšíme, že na pár dní vyklouzneme ze všední reality plné ulítanosti a starostí a konečně budeme moci prosedět denně 16 nerušených hodin u ČSFD ;-)

Jak jste si jistě všimli, v posledních týdnech jsme zde zavedli hrstku vylepšení. Přibyly televizní stanice, ve svém uživatelském profilu si už můžete sestavit seznamy deseti oblíbených režisérů, herců a hereček a taky seriály. A hlavně byla zprovozněna sympatická funkce Budíček. Do toho si vložíte filmy, o které se zajímáte, navolíte si v jakém smyslu se o ně zajímáte (uvedení do kin, na DVD, vysílaní v televizi, atd.) a když se u nich tato Vámi vybraná událost stane, Budíček Vás na to v sekci Můj účet upozorní. Další nové libůstky už jsou na cestě, objeví se na ČSFD během svátků nebo krátce po nich. Průbežně Vás o nich budu informovat zde v úvodníku.

Vzhledem k tomu, že ČSFD je víkendový web (nejvíce návštěvníků zaznamenává vždy v neděli), předpokládám, že o Vánocích se tady budeme potkávat jak chodci na nejrušnější tokijské křižovatce. Úplně se mi z toho zrychluje tep a třesu se nadšením :-)

Vám všem, kteří máte tento web rádi, kteří jej navštěvujete ať už pasivně, nebo aktivně, Vám všem, kteří vypomáháte s jeho rozvojem a Vám všem - mediálním i obchodním partnerům, přeji krásné přežití Vánoc a do Nového roku tolik optimismu, kolik jen dokážete unést.

ČSFD forever!

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

23.05.2024

Přípravy dalšího filmu ze světa Jurských parků a světů je v plném proudu a v těchto dnech stále probíhá zběsilý casting zcela nových tváří do legendární dinousauří franšízy. A jak se zdá, už víme, na… (více)

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Nejnovější novinky

Rod draka přiletí i se třetí sérií

Rod draka přiletí i se třetí sérií

včera

Jsou zprávy, které sice nejsou nikterak překvapivé, o to víc ale potěší. Žhavými intrikami a ještě žhavějšími bitvami natřískaný Rod draka je obřím hitem - pilot první série dodnes zůstává… (více)

Zemřela herečka Anouk Aimée

Zemřela herečka Anouk Aimée

včera

Přihází smutná zpráva pro celý filmový svět. V úterý ve svém domě v Paříži zemřela jedna z ikon francouzské kinematografie, herečka Anouk Aimée. Bylo jí obdivuhodných dvaadevadesát let. Zprávu… (více)

Reklama

Reklama