Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Sziget Festival 7. - 13. srpna 2019

Sziget Festival 7. - 13. srpna 2019

16.02.2019

Jeden z nejvýznamnějších evropských festivalů odkryl trumfy a zkompletoval seznam letošních headlinerů. Ed Sheeran, Foo Fighters, Florence + The Machine, Twenty One Pilots, The 1975, Martin Garrix, Post Malone a desítky dalších hvězd vystoupí na legendárním Sziget festivalu, který se koná od 7. do 13. srpna v Budapešti. Obří Sziget patří bezesporu k těm největším festivalům a to nejen v Evropě. Není proto divu, že hvězdy světového formátu zavítají v rámci svého turné právě na tuto akci.

Kromě již zmíněných headlinerů se na Sziget chystá také např. Franz Ferdinand, James Blake, Years & Years, Tove Lo, Razorlight, Richard Ashcroft, Kodaline, Chvrches, Jungle a spousta dalších. Přestože festival zveřejnil jen část programu, fanoušci projevují extrémní zájem o vstupenky. Hned na první den festivalu jsou již jednodenní vstupenky vyprodány, takže Eda Sheerana a další umělce, kteří vystupují ve středu 7. srpna, je možné vidět, pouze pokud si zakoupíte permanentku. K dispozici jsou tří, pěti, sedmidenní a návštěvníci by neměli váhat s jejich koupí, protože vstupenky se budou 7. března zdražovat.

Festivalu Sziget se jako každý rok uskuteční na zeleném ostrově Óbudai v centru Budapešti. Na jeden týden v srpnu se promění ostrov v srdci maďarské metropole v legendární Ostrov svobody a přivítá Szigeťany z více než 100 zemí světa. Během festivalu se odehraje více než 200 koncertů a stovky dalších show, divadel a umělců z celého světa mohou návštěvníci obdivovat na více než 60 místech areálu. Sziget navíc nedávno získal na European Festival Awards 2017 již po druhé cenu v kategorii Line – Up of the Year. Porazil tak 10 nejlepších evropských festivalů, mezi nimiž bylo i Glastonbury, Roskilde a Lollapalooza. Více informací najdete na www.szigetfestival.com.

Reklama

Související novinky

Billie Eilish nazpívá bondovský song

Billie Eilish nazpívá bondovský song

14.01.2020

Čekali jste, že o ústřední píseň nového Bonda se postará zpěvák typu Eda Sheerana, nebo snad některý z předchozích hudebníků jako Adele? Tak smůla. Tvůrci se totiž zcela nečekaně rozhodli pro… (více)

Danny Boyle bude vzpomínat na Beatles

Danny Boyle bude vzpomínat na Beatles

02.09.2018

Danny Boyle je momentálně jedním z nejdiskutovanějších tvůrců současnosti. Může za to především fakt, že byl vybrán jako režisér 25. bondovky a tuto pozici o pár týdnů později opustil kvůli tvůrčím… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

včera

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (více)

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

Chystá se Snyderův návrat ke Sparťanům

02.06.2024

Když to s originalitou nevyšlo, je potřeba se vrátit k osvědčeným postupům. Právě tak asi přemýšlí Zack Snyder (Armáda mrtvých), který se po nepříliš vřele přijatých dvou dílech své vysněné sci-fi… (více)

Reklama

Reklama