Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
HBO Max možná výrazně změní značku

HBO Max možná výrazně změní značku

11.12.2022

Když firma Warner Bros. Discovery (WBD) letos v dubnu oznámila, že chce spojit HBO Max a Discovery+ do jedné streamovací služby, automaticky na mysl vytanulo několik otázek: Co všechno nová služba nabídne? Kdy přijde? Kolik bude stát? A hlavně: jak se bude jmenovat? Takže: nabídne opravdu kombinaci obou knihoven, tedy seriózní dramata, epická fantasy, populární dokumenty i reality show; přijít má někdy na jaře; ceny zatím neznáme; podle reportu televize CNBC by to nejspíš mělo být prostě „Max“.

Může se zdát, že je to jen název, který není moc důležitý. Ve skutečnosti je to ale hlavně značka, jež má zákazníkům říci, s čím mají tu čest. A zatímco HBO má dlouhodobě status prestižní televize, „Max“ žádný takový (a vlastně ani žádný jiný) význam na zábavním trhu nemá. WBD prý jde o to, nedělat v nové službě velké rozdíly v tom, který obsah je více nebo méně důležitý. Zároveň to ale pro některé může znamenat, že firma je ochotná se vzdálit tomu, co HBO zosobňuje, a zaměřit se na cokoliv, co je výnosné. A tím by značka WBD mohla utrpět.

(ve spolupráci s CzechCrunch)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

23.05.2024

Přípravy dalšího filmu ze světa Jurských parků a světů je v plném proudu a v těchto dnech stále probíhá zběsilý casting zcela nových tváří do legendární dinousauří franšízy. A jak se zdá, už víme, na… (více)

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

Cillian Murphy se vrací k zombíkům

18.05.2024

Kolem málokterého projektu je v posledních měsících takové haló jako okolo další Boyleovy apokalyptické vize. O pokračování filmů 28 dní poté a 28 týdnů poté, v nichž Británii zachvátil virus, který… (více)

Nejnovější novinky

Zemřela herečka Anouk Aimée

Zemřela herečka Anouk Aimée

dnes

Přihází smutná zpráva pro celý filmový svět. V úterý ve svém domě v Paříži zemřela jedna z ikon francouzské kinematografie, herečka Anouk Aimée. Bylo jí obdivuhodných dvaadevadesát let. Zprávu… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

včera

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Sci-fi Můj nepřítel dostane novou verzi

Sci-fi Můj nepřítel dostane novou verzi

včera

A je to tu zas! Nezastavitelný výrobní pás Hollywoodu brzy přinese další remake kultovní klasiky z osmdesátých let. Nové adaptace by se tentokrát měl dočkat dobrodružný science fiction snímek Můj… (více)

Reklama

Reklama