Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (4)

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Popravdě... Nolan sám sobě po Temném rytíři nasadil laťku velmi vysoko. Tu nakonec nepřekonal i když se opravdu velmi snažil... ruku na srdce... kdo po famózním T.D.K. s tím počítal. Nicméně poslední díl trilogie je velmi opravdu velmi důstojným zakončením série. Chybí mu sice to wow z předchozího dílu, Bane je super ale Joker je Joker, Anne v sobě probudila akční choutky, ale... No ale nakonec klobouk dolů před Nolanam. Ten chlap neumí točit špatně a ta "dark atmosphere" mu sekne. Za mě 80%.

plakát

Ong-bak (2003) 

Na tento film je třeba pohlížet malinko jinak než na "akční" filmy. Tony Jaa je bijec velmi uveřitelný a syrový. Všechny akční scény jsou velmi reálné a bez problému uvěřitelné. Pro mě jednoznačně plus. U takových filmů člověk nemůže čekat hluboký příběh a vypilovanou pointu. Výtečná řež se vším všudy. Za mě 80%.

plakát

Počátek (2010) 

No marné no... Nolan umí. Je opravdu k neuvěření že tenhle člověk snad nenatočil slabý... co slabý... slabší film. Tento fantastický, neuvěřitelně promyšlený film, nuticí člověka být neustále ve střehu není vyjímkou. Leo už dávno není ten "klučík" z Titaniku. Pro mě jeden z nejlepšich filmů který jsem viděl.

plakát

Avatar (2009) 

Velké audiovizulání porno s modrými "lidmi" v "zeleném" prostředí. Lehce plytký hollywoodský příběh, kterého se snad ani nemohl chopit nikdo jiný než JC. Od zhruba poloviny nabral nudné a poměrně předvídatelné tempo. Celkově však poměrně zdařilé dílo, které mě ale nedokázalo upoutat po celou, podle mého velmi dlouhou dobu.