Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (5)

plakát

Nezvratná diagnóza (2011) 

Sice B-čkový film,ale velmi emotivní příběh jak člověk dokáže spadnout na úplné dno,během jednoho okamžiku se mu mění celý život,výběr Curtise Jacksona není špatný,ztvárnil tu roli velmi dobře a opravdu je tam k nepoznání.

plakát

Titanic (1997) 

Jeden z nejdokonalejších tragických filmů,který byl kdy natočen,opravdu všechno dotáhnuto do posledního detailu,jak jsme od Camerona čekali,vše co by měl opravdu dobrý film obsahovat.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Hvězdně obsazený akční film herci nejvíce slavných v 80 letech,není žádným velkým zklamáním,příběh je dobrý.Ovšem někteří herci ( Bruce Willis nebo Arnold Schwarzenegger) mě přijdou,že tam jsou jen do počtu a větší propagace filmu,protože jejich role ve filmu je opravdu absurdní.Ale jinak skvělé akční záběry a dobré hlášky.

plakát

Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977) 

Film,který změnil pohled na Sci-fi a celkově na všechny efekty od základů,v té době neznámí herci a režisér,který byl spíše považován za blázna,stvořily toto velkolepé dílo své doby.

plakát

Avatar (2009) 

Krásně vytvořený svět,opravdu hluboká představivost doplněná zajímavým příběhem.James Cameron opravdu dokázal,že je velmi dobrým režisérem.Úžasný film pro celou rodinu.Kamera,herci,soundtrack,příběh fakt si dal záležet.Palec nahoru pro Camerona,myslím,že 90 procent by si zasloužil.