Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Akční

Deníček (1)

Let me in (Horror, 2010)

Dnes jsem zkouknul tento film na internetovém portálu YouTube.com. Pro případný zájem jsem ho vložil do tohoto příspěvku.


Film je velice zajímavý a zaujal mě svým příběhem, nápadem a celkovou atmosférou. Mám rád filmy s nadpřirozenými postavami a zároveň filmy s dobrým příběhem. Tento film řadím mezi mé oblíbené filmy a filmy, které mě zaujaly.


Děj se odehrává v zimě, kdy jsou vysoké mrazy. Mezi hlavní role patří kluk jménem Owen, který je šikanovaný a jeho rodiče se rozvádějí. Nemá žádné kamarády a ve škole to má dost těžké. Jednoho dne se vedle nich do bytu nastěhují dva lidé - holčička v jeho věku, která se jmenuje Abby, které je dvanáct let a starší pán, kterému říká tati. Jedné noci, když Owen sedí venku před domem, a snaží se složit Rubikovu kostku, přijde k němu jeho nová sousedka Abby. Dívka mu sice řekne, že nemohou být kamarádi, ale to se časem změní. Owen ani v nejmenším netušil, že jeho nová  kamarádka je upír. Abby musí pít krev, ale její spolubydlící, kterému říká tati, ji nechce pustit samotnou zabíjet, a tak místo ní zabíjí sám a nosí ji krev domů. Muž, kterému Abby říká tati, je už starý na zabíjení lidí, a tak dívce nezbývá nic jiného, než se vydat na lov sama. Jednoho dne, když chce Owen vlastní krví spečetit jejich přátelství, dívka se promění v upíra a uteče. Owen je vyděšený, ale to nemění nic, na jejich kamarádském vztahu.  Owen to má ve škole pořád stejně těžké, a tak mu jednoho dne přijde dívka na pomoc a tři chlapce, kteří Owena šikanovali, zabije. Když Abby zemře člověk, kterému říkala tati, musí se odstěhovat. Film končí tak, že Owen a Abby odjíždějí vlakem neznámo kam.

 

Odkaz publikovaný níže, je pouze odkaz na video, nacházející se na serveru YouTube.com. Autor tohoto příspěvku tedy nenese žádnou odpovědnost za porušení autorských práv.

Let me in (Horror, 2010)