Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Zapadákov

Zapadákov (1990)

Seriál mého mládí. V roce 1993 jej vysílala polská televize pod názvem: Przystanek Alaska. Dávali všechny série. Až na pár dílů (zaracha za špatné známky na střední...Nenávidím matku.) jsem viděla všechny díly. Byla jsem členem polského fanklubu, dostala jsem dva časopisy o seriálu a ty mám dodnes. Seriál jsem milovala a milovat vždycky budu.

Nemocnice Chicago Hope

Nemocnice Chicago Hope (1994)

Tento seriál mám radši než Pohotovost. Prostě mi více seděl. Perfektní je Mandy Patinkin v roli dr. Jeffreyho Geigera.

Star Trek: Nová generace

Star Trek: Nová generace (1987)

Perfektní obsazení, zajímavé zápletky. A hlavně postava Q, jenž byla inspirací na na můj nick......mistrq. :o) No a nesmím zapomenout na létající krychle a koule a na hlášku: Jsme Borgové....budete asimilováni. Odpor je marný.

Hvězdná brána

Hvězdná brána (1997)

Skvělý scifi seriál. Akce, skvělé kostýmy, kulisy....nezapomenutelný humor Jacka O'Neilla, rozvaha a klid Teal'ca. (Jen škoda odchodu O'Neilla.) Prostě..nejlepší ze všech Stargate.

Star Trek: Enterprise

Star Trek: Enterprise (2001)

Perfektně natočené, jak to bylo na začátku, bez vyspělých technologií, bez uzavřených spojenectví. Je to lidštější. Když to shrnu: je to na delší čas poslední seriál, který jsem žrala od začátku až do konce. Uplně mě to vtáhlo. Vždy po skončení dílu jsem se nemohla dočkat druhého dne. Až na jeden jsem viděla všechny.

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

Láska, sex a něžnost. A hlavně neskutečné přátelství čtyř hrdinek. To jim dost závidím.

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Skvělé. Není díl, co bych se nesmála. Miluju Nilse, Sylvii. Ti dva nemají chybu.

Akta X

Akta X (1993)

Vždy když slyším Akta X, tak si vybavím jeden díl, kdy se chlápek nasouká do malých prostorů. Hlavně dodnes vidím, jak je schovaný v malé díře v obrubníku, jenž slouží k odtoku vody ze silnice do kanalizace. Ale jinak perfektní seriál s ufonskou tématikou.