Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Odcházení (2011) 

Zde naprosto platí staré známé: "ševče drž se svého kopyta".

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Je s podivem kolik dobrých herců můžeme vidět v něčem tak strašně amatérském a nevtipném.

plakát

Jurský park (1993) 

Jurský park jsem viděl minimálně dvacetkrát a tak nemůžu dát jiné hodnocení. Spielberg se mi přesně trefil do doby kdy jsem dinosaury zbožňoval. To co jsem viděl na plátně mi vyrazilo dech. Perfektně udělaní dinosauři, že by se na ně dalo sáhnout. Prostě paráda. S odstupem času oceňuji i výběr hlavních postav. Lauru Dern jsem miloval několik měsíců. Pro mě jasná srdcovka a jeden z nejlepších filmů vůbec.

plakát

Šest medvědů s Cibulkou (1972) 

Nemám rád, když se chlap převléká za ženu a ani když mu u toho asistuje 6 medvědů to není lepší. Míval jsem rád cirkus, takže alespoň tři. A jak říká můj kolega: "šest medvědů s Cibulkou", to bych nesnědl!!!

plakát

Skyfall (2012) 

Hodnotit bondovky s D. Craigem je pro mě vždy složité. Vyrostl jsem na Brosnanovi a ten navždy zůstane můj Bond č.1. Ale teď k tomuto filmu. Začátek více než solidní, ale vzápětí jsem trošku postrádal pointu přežití pádu do řeky. Budiž, je to přece agent 007. Co se týče bondgirl, tak nevím. Bérénice je pěkná, ale zahrála si cca 5 minut a to si myslím, že je strašně málo aby se více předvedla. Javier Bardem je skvělý herec a opět to dokázal. Jenom mi vadí, že byl stylizován do takové přihřáté polohy, která mi přišla až příliš poplatná dnešní době. To samé platí o nové moneypenny. Jaké překvapení, že to musí být černoška. A nový Q. Počítačový expert s vizáží školáka odkojený facebookem. Co jiného čekat. Škoda, že tam nebylo více scén ze Šangaje. Myslím, že do bondovky se tyto lokace výborně hodí. Abych jen nekritizoval tak musím ocenit, že bylo zvoleno Skotsko jako bondovo rodiště. Miluji tuto část Británie. Čekal jsem od Mendese ještě víc, ale zklamaný nejsem. Je to dobrý film. Žena dokonce říká, že výborný. Což je s podivem, jelikož si myslí, že Craig vypadá jako typický ukrajinec. Abych nezapomněl, výborná píseň od Adele.