Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Pohádka

Recenze (4)

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Před shlédnutím filmu jsem si přečetl několik komentářů, které byly spíše negativní a tímto mne uvedly do stavu nejistoty, zda-li má vůbec význam film vidět. A musím konstatovat, že film byl naprosto v pohodě. Neslučuji se tedy s těmito názory, ba naopak doporučuji zajít do kina. Celkově film pochopí Ti, kteří viděli všechny předchozí díly. Arnold zahrál na svůj věk velmi dobře, efekty skvělé, atmosféra bezva. Tento film by (bez urážky) neměli hodnotit ti, kteří chodí na Babovřesky a podobné hovadiny, které hodnotí pouze a jen kladně. Ten, kdo nežil od mládí s Terminátorem, nemůže očekávat to, co film nabízí... .

plakát

Expendables: Postradatelní 3 (2014) 

Dnes jsme shlédli Postradatelní 3 a musím říci, že jsme se dobře bavili. Ano - zápletka není nijak světoborná a naši hrdinové již třicátníci nejsou, ale film byl vtipný, herecké výkony zejména matadorů skvělé a i to, že si ze sebe dokáží udělat legraci (jako ostatně i v předchozích dílech) dává další plus. Plně doporučuji!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Bezvadná podívaná. Herecké výkony skvělé (nejvíce se mi líbil Christoph Waltz). Zpracování typické pro Tarantina a musím uznat, že ačkoliv mne před několika léty jeho tvorba neoslovovala, tak v poslední době se na jeho filmy těším a návštěvou kina s Djangem jsem se ani minutu nenudil, naopak byla to skvělá zábava. Plně doporučuji.

plakát

Pojedeme k moři (2014) odpad!

Bohužel budu mezi těmito komentáři za bílou vránu. Tento film mne absolutně neoslovil, pointa je jednoduše předvídatelná, rádoby humorné scénky napodobují daleko filmovější snímky. Podruhé v životě jsme s přáteli chtěli odejít z kina (poprvé to bylo u filmu z roku 2010 "Rodinka". Ten však navíc neměl vůbec žádnou pointu). Film Pojedeme k moři u mne totálně propadl a považuji jeho shlédnutí za ztrátu času a pokud se budete koukat v kině, tak i peněz.