Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (3 371)

plakát

Rakkaani merikapteeni (2022) 

Kapitán, kterého na sklonku života dohnala minulost.A k tomu se přidalo chatrné zdraví ,které trápilo víc jeho dceru než jeho.Která se všemocně snažila ,ač to vypadalo opačně,jeho problémy řešit.Zpackala si tím vlastní život a ještě musela bojovat s démony z dětství,kdy se starala o psychicky nemocnou matku na kterou pan kapitán kašlal.

plakát

Utajený (2005) 

byla jsem potěšena učinkováním Auteuila ale to je všechno.Shrnuto:kočka naháněla myš..Nicneříkající  dlouhé záběry ,kdy snad jen scénarista věděl oč jde.Zbytečně dlouhá stopáž.Devadesát minut by bylo až až.

plakát

Za kupkou sena (2022) 

Docela jsem se na film těšila . Zklamala mě mizerná kamera .Neprofesionální.Zpackaný scénář kdy teda motiv by jakž takž ušel.Ale nic neříkající zdlouhavé záběry na zpívající nebo tančící lidi ale zásadní záběry z okolností smrtí .... Rozestavění herců na scéně aby záběr byl víc ucelený a komfortní pro diváka.Český dabing na šrot.A když se v noci rozeřve hudba , když máte víc nastavený zvuk protože je mizerně rozumět,to je fakt na zabití, když vedle spí děti. Ta jedna hvězda je spíš jen rána z milosti.

plakát

Enid (2009) (TV film) 

Hodnotila bych kladně jen zpracování životního  příběhu  spisovatelky. Absolutně nemám ráda knihy pro děti plné nereálných snů.Je mi bližší tvorba Dickense a Andersena.Ale já i moje dcera jsme preferovaly Medvídka Pú,Letadélko Káně,Ferdu mravence apod.Ladovy obrázky s říkadly. S nástupem všelijakého násilí .železných příšer,zničit ,zabít, jde do hajzlu i dětská psychika.

plakát

Róise a Frank (2022) 

Tenhle nenáročný filmík potěší pejskaře.

plakát

Kos v ostružiní (2023) 

Mít doma v pětašedesáti puberťáka ,tak si to jdu radši hodit.

plakát

Toni, männlich, Hebamme - Sündenbock (2020) (TV film) 

co mě zaujalo,byl herec Resinger.Má potenciál.Ale jako všude jinde nemá moc hereckých příležitostí.Jeho herectví ale očividně baví. Nestává se mi v poslední době moc často abych byla krutě zvědavá co bude v dalším dílu.

plakát

Stíny smrti - Vraždy v Bayeux (2022) (epizoda) 

opravdu nejsem náročný divák,ale tyhle nové díly, které jsem viděla nově, jsou opravdu nuda

plakát

Stíny smrti - Vraždy v Cantalu (2022) (epizoda) 

Slabý scénář zabývající se životem obou hlavních postav.Nezáživný děj, prošpikovaný salvami reklam,kuňkavým dabingem ....Tohle už směřuje ke "klinické smrti" seriálu

plakát

Stíny smrti - Vraždy v Chantilly (2022) (epizoda) 

Vraždy v (nebo Stíny smrti) s českým dabingem a náloží reklam je o ničem Asi jako přerušovaná soulož.....než se doberete pointy tak už to nebaví.