Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný
  • Drama

Poslední recenze (10)

plakát

Deadpool & Wolverine (2024) 

Tak tohle byl mokrej sen všech MCU fans, který po po post Endgame Marvelovkách utírali slzy. Mělo to vše, co jsem čekal. Nekorektní humor, řezba a pořádná nálož dobrý hudby. Kamera byla skvělá, zpomalené záběry opět totální pecka. Děkuji všem bohům za to, že to nebyla nějaká simplistická disnifikace, ale zůstaly tam všechny hlášky na které musíte mít znalosti nejen Marvel a DC komiksů, ale i Reynoldsovy a Jackmanovy kinematografie, aktuálního dění, vlastnictví práv a mít všeobecný přehled, abyste měli šanci pochopit, tak alespoň polovinu té naprosté bomby. Scénáristům smekám. Občas jsem hodně tápal, ale film poskytl tak akorát času to zpracovat. Hrozně se mi líbilo spojení zádumčivého, naštvaného a sebemrskačského Logana s ukecanou držkou mého oblíbence. Nadchla mě i bitka v Odyssee. Co se asi musí zmínit je docela slabší příběh, ale mně osobně to nevadilo. Rozhodně nemůžu říct, že bych se nudil. Taky by mě zajímalo z kterého kontejneru vyhrabali to zvíře a jestli ten jazyk v té tlamě byl nalepený. Co se týče herců, tak k těm nemám výtky. Nejen, že se tam objevili všechny legendy, ale i třeba Henry Cavill jako Wolverine? Prosím. Dejte mi víc. Fight scény taky neměli chybu. U představení herců na začátku jsem si říkal, kolik zatoulaných, zbytných komparsistů položí na lopatky a jestli budou chtít za každý tělo, jména všech, co na tom pracovali. No prostě nálož. Konečně film od Marvelu na který se vyplatilo jít do kina.

plakát

Uncharted (2022) 

Všichni, co tenhle film hodnotí kladně by měli jít na pozorování. Reálně to nedávalo smysl. Když pominu, že se ignorují jakékoli fyzikální zákony (počáteční scéna, scéna s vrtulníky, celá loupež na té výstavě atd... ) Zbydou mi příšerné dialogy u kterých pochybuju, že režisér se scenáristy někdy vyšli ven a bavili se s normálním člověkem. U vymýšlení některých scén to totiž vypadá, že byli zavření roky na nějakém odlehlém ostrově, kde bez jakýchkoli sociálních kontaktů vymysleli v úmorném vedru, bez vody a za nepřítomnosti jakýchkoli myšlenkových procesů tenhle film. Co se týče těch hádanek a samotného hledání onoho vytouženého pirátského pokladu. Pomoc. Nejen, že to nedávalo smysl, ale působilo to, jak kdyby se snažili o nějakou napodobeninu Lovců pokladů z Wishe. To, že vezmu kříž a zatočim s ním na mapě bez jakýchkoli měřítek, aniž bych věděl světovou stranu nebo cokoli ve mně probudilo fyzickou bolest. Už nechci zažít nic podobného. Plakal jsem smíchy ze všech špatných důvodu. Už nikdy víckrát. Děkuju.

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Naprostá pecka, co se týče kamery. Fight scény taky skvělé. Matt Murdock snadno přitáhne pozornost svým náboženským sebepráskačstvím, charismem a humorem. Jeho best friend lehce stereotypní hodnej ňouma, který mu chudák vše docela solidně trpí. Ačkoli to jede po dobře známých kolejích Marvel universe, moc mi to nevadilo. Je to originální, myšlenku to má. Hudba je taky top. Z toho, co byl daredevil předtím (teď myslím ten film) hodně povýšili. Vedle toho je totiž tenhle seriál oscarový snímek.

Poslední hodnocení (211)

Deadpool & Wolverine (2024)

28.07.2024

Wonka (2023)

22.07.2024

Star Wars: Akolytka (2024) (seriál)

22.07.2024

Anatomie pádu (2023)

odpad! 21.07.2024

Píseň banditů (2023) (seriál)

05.05.2024

V peřině (2011)

27.12.2023

Good bye, Lenin! (2003)

16.11.2023

Amazing Spider-Man (2012)

08.11.2023

Spider-Man 3 (2007)

08.11.2023

Reklama