Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

SeanLSD odpad!

všechny recenze uživatele

Pri prezeraní bulváru som narazil na informáciu, že je nová megatrapná reality-show s ľuďmi, čo sa "stali známymi" na niečom, o čom som pred takým mesiacom ešte ani nevedel, že existuje - a pravdaže som musel ísť okamžite do toho. Nebudem sa tváriť, že som sa chvíľu nebavil... - počítaním sekúnd, počas ktorých by som sa necítil trápne. Ale potom už to bola len priemerná nuda... proste nejaké viac či menej sympatické decká sa rozprávajú v baráku. ____ Ako môžem hodnotiť inak ? Aká je hodnota tohoto programu ? Aká je hodnota toho, čo títo ľudia robia ? ČO vlastne robia ? TOTO ? A TikTok ? What ? Prečo to niekoho baví sledovať ? KTO ich sleduje ? Mno, minimálne sa zdá byť istým, že uživateľia ČSFD to nebudú... ___ Slovo, ktoré celý tento vesmír najlepšie vystihuje, je NiČoTnOsŤ. ()

Alan_Shearer odpad!

všechny recenze uživatele

Tramtararaaa, tamtadadaaa! A viteznou televizi v kategorii o nejvetsi produkovanou picovinu se stavaaaa - TV Prima! Gratulujeme, tady mate moje cerstve vysrane hovno, muzete ho poslat treba influencerum do vily. Prima je v tomhle fakt mistr, vzdycky musi vytvorit neco, co stoji za jeste vetsi picu nez tvorba na jeji konkurecni televizi TV Hovna. Ptam se sam sebe, proc to udelali? Chteji zacilit na vekovou kategorii 10-20 let, jit s modernimi trendy a ukazat svetu, ze TikTokeri nejsou uplny curaci? Uz po prvnim dile je jasny, ze se to absolutne nepovedlo a nehodlsm uz videt ani minutu, jedine ze by uniklo nejaky video z hromadnyho soustani. Vesmes se tam jedna o nezname influencery, znam jen Kajumiho kvuli otravnym songum a jeho unikle fotce s mikropenisem, pak jsem si nasel, ze i ten Datel je celkem znama firma. Zbytek? Wtf? Ty holky? Typicka urvany kravy, co si fotej jen svoje prdele a makeupy. To nekoho zajima? Prcani s nima muze byt ale dobry, o tom zadna. Kdyz uz tady mame trend influenceru, tak me napada nekolik serioznejsich, kteri by mozna stali za prostor v televizi, ale ti by samozrejme do neceho tak stupidniho nesli. No a ty pico, jeste nekoho zajima koncept reality show, kde se par vymrdancu zavre do vily, tam spolu zijou, soustsj, hadaj se a stab jim dela naschvaly? A nejaky lajkovani ty vole, souteze v hadani jinejch influenceru apod ... Ani se nechci vyjadrovat k vykonu moderatorky, extremne nevtipnym narazkam a k tem nevykusnym grafickym picovinam kolem toho. Do pici, vzdyt tomu ani sama Prima neveri a dali to na vysilaci cas v 17:15. Ta show je odsouzena k zaniku, strhne se na ni vlna hejtu vcetne myho komentare a za pul roku si na to uz nikdo nevzpomene, maximalne si nekdo rekne “jeeee, hele, to je ten stupidni prostitut Kajumi” a tim to konci, jako hromosvod hejtu a pohorseni to slouzit nemuze, protoze ty lidi nejsou proste zajimavi. Ve vymene manzelek si aspon luza rekne, ze ma lepsi zivot nez fetacko-alkoholicks rodina. Tady se podivas na tri vzhledove podobny radoby alfa samce, na tri pindy a jednoho potrata. Fakt nechapu, o co Prime jde. ()

Reklama

tereez odpad!

všechny recenze uživatele

To je nějaká veeelmi lowcost oblečená verze Too Hot To Handle či co? Too Boring To Handle - až tak, že i jako kulisa k práci mi to vyloženě vadí a zřejmě to brzo vypnu. Too Hot mě přinutilo s prací přestat a fascinovaně sledovat lidi s inteligencí krevet. Na tomhle pořadu mě nejvíc zaujalo pestrý srdíčkový povlečení, ale už se ho nikde nedopátrám, protože koukám na reprízu; místo nádherného povlečení začali po chvilce točit inteligentíka, co se ! světe div se ! po alkoholu poblil; a na iPrimu bych se k opětovnému zhlédnutí tohohle skvostu musela registrovat. Ach jo. V srdci mám určitě spoustu místa pro guilty pleasures (zdravím pořad Všechno co mám ráda a je mi líto, že o tomto skvostu ví tak málo lidí, fakt, prosimvás, TO MUSÍTE VIDĚT), ale tohle je tak blbý, že ani jako GP to neobstojí. Odpad. ()

campix odpad!

všechny recenze uživatele

Televizní tvorba poznává nové dno. Já už se nedivím ničemu. Tohle je naprosto plytká, nezajímavá a debilní ''reality show''. Stejná jako její hlavní protagonisté. Pokud chtěl Adam Sedlák (jinak normální tvůrce) poukázat na prázdnost a zbytečnost model dnešní mládeže, tak uspěl, ale nějak se mi to nechce věřit. ()

IvonaK odpad!

všechny recenze uživatele

Nabídka která se neodmítá? No jistě, tři měsíce ztraceného času v jednom baráku a k tomu se ztrapnit. Ani se nedivím že to ty lidi odradilo. Prostě parta kamarádů se někde ubytuje, dostane zdarma stravu a hrají si jak děti v mateřské školce. A ta jejich úžasná výřivka za odměnu? Tam bylo tak málo místa že bych je s touto odměnou poslala do zadní části těla. A výherce? Ten ty peníze prošustruje buď za drahou kosmetiku nebo drahou elektroniku. Nač by se obtěžoval je z části investovat třeba do zoogikých zahrad nebo pro nemocné lidi. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

Reklama

Reklama