Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reality show LIKE HOUSE je jedinečný formát, který nemá v českém televizním éteru obdoby. Diváci budou po dobu tří měsíců sledovat každodenní život soutěžících, jejich vztahy, radosti, strasti i to, jak se poperou s různými výzvami a soutěžemi. Influencer, který dostane od diváků nejvyšší počet hlasů prostřednictvím mobilní aplikace, se stane vítězem reality show a získá výhru ve výši půl milionu korun. Zpestřením pro soutěžící i diváky budou hosté, které produkce bude průběžně do vily zvát. Mezi influencery, kteří se na začátku dubna do vily nedaleko Berouna nastěhují, jsou: Tomáš Běhounek (@t0mi.jpg), Lada Horová (@laaduska), Adam Kajumi (@adamkajumi), Marie Rosecká (@maru_rosecka), Barbora Stříteská (@barborastriteska), Jan Svěcený (jenisek_) a Marek Valášek (@datel_marek). (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (244)

LUKICKK odpad!

všechny recenze uživatele

Jakoby reálně jsem se na to z nějakého důvodu těšil a tak nějak tajně doufal že to bude dobrý díky toho jak je to špatný, akorát ono je to jen špatný :D dávám jednu hvězdu, protože mně baví dívat se na ten bizár :D uvidíme no jak to dopadne, ale po prvním vysílání hrůza. Swag Jenis za to, že zajebal, že Kajumi patří k holkám :DD UPDATE: první týden byl v pohodě, zbytek je hovno. ()

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Přepnul jsem zrovna v jedinečný chvíli,kdy bandička nemastných,nezajímavých,xmrti nudných,tuctových,šablonovitých, pologramotných,pokryteckých a falešných inst@kryplíků a influnemakačenků dostala úkol(pardon,challenge)uvařit si oběd,přičemž odbarvenej cukrouš a unicorn v jedný osobě Kajumi(čti Kagumy,od slova guma)roztrhnul varnej sáček s rýží a obsah vysypal do hrnce (kupodivu alespoň s trochu vroucí) vodou.Tohle myslim mluví za všechno(a byla to zároveň ta "nejzábavnější" událost,která se tam kdy stane).Vypnul jsem tv,šel se vyčůrat,vyfotil dick pic,poslal ho šišlavá @barborastriteska(dobře,půlptáku @datlovi taky)a všechno bylo najednou zase v rovnováze.-3 zhvjezdički#🦄 ()

Reklama

stephano odpad!

všechny recenze uživatele

1 dil. Víc si myslím že zdravý člověk neni schopny dát. Jinak show krásně ukazuje, jak moc je dnešní mládež zkažená. To co považují za humor, je pouze hloupost, to co považují za důležité, je povrchní a nepodstatné. Je třeba doufat, že tohle další generace nepochytí a lidské hodnoty se vrátí k normálu. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem neměla v plánu ani vzdychnout. Hned jak jsem viděla reklamu, že se toho budou zúčastnit pouze youtubeři. Že si tam udělají reklamu zadarmo. Ale potom jsem zjistila, že to není tak úplně pravda. Tady je spodina internetu, tj influeceři a tiktaktokeři. A nebudu lhát, ani jednoho z nich neznám. Ale jedno i nich vím. Buď točí blbá krátká videa nebo dělají reklamu skrytou (podle mě vážně dost lidí stále neví) za tím "tohle podle mě musíte mít", nebo to prostě řeknou na plnou hubu. Ale hned na začátku jsem si všimla jedné věci. Mají stála telefony. Proč? Oni natáčí videa z toho domu? Proč? Vždyť je to časově zpátky. Takže pokud někoho z nich sledujete, co je na těch jeho příspěvcích? Asi se musí hodně krotit, aby jste že sociální sítě nezjistili, co bude za týden (nebo jak je to zpátky) v televizi. By všichni sledovali jenom ty sítě, ne televizi. Hmm... A celkově ta pointa výběru lidí a toho, že nejsou izolovaní je vážně o ničem. Já úplně cítila, jak mi každou minutou klesá IQ. A tři měsíce? Jak dlouho ale budou dávat doopravdy? Než padne sledovanost na dno? :D pět dílů týdně! :D a výhra? Nevydělají si během té doby stejně peněz? Plus bonus, že se že sebe nedělají až tak velké blbce jako ve vile... :( ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

"Teď to řeší celej TikTok!" aneb Too Hot to Handle počesku (čili úplně blbě). Velmi hloupý koncept (ne proto, že jde o influencery, ale že tam je extrémně jednolitá skupina soutěžících), nejvíc mě ale dorazilo, když jsem zjistil, že tam mají neustále přístup k mobilům, internetu a dokonce můžou jezdit o víkendu domů! Tomu tedy říkám parodie na reality show. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • V reality show měli být i youtubeři PIMPS (Charlie Šrámek & Albert Bately), nabídku však odmítli. Nabídku dostali také youtubeři Lukefry (Lukáš Fritscher), Jan Hanko a Jonáš Čumrik (známý jako Johnny Machette), avšak také odmítli. (TheSlezy)
  • Vítězem pořadu se stal Jan Svěcený (Jenis). Domů si odnesl peněžitou výhru v hodnotě 500 000 korun. (SONY_)

Reklama

Reklama