Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(91)

Obsahy(1)

V národním parku Waratah, na východním pobřeží Austrálie, žije správce parku Matt Hammond. Žije zde se svými dvěma syny - Markem a Sonnym - a Jerry Kingem, pilotem malé helikoptéry. Pokud mají nějaký problém, vždy jim ho pomůže vyřešit jejich zvířecí kamarád - klokánek Skippy. (mibara)

Recenze (69)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ikona 80. let na který dnes vzpomínají dnešní třicátníci. Rodinný seriál s Klokanem, který je nejlepším přítelem malého chlapce, prožívajíc s ním spousty legrace a dobrodružství. Jedná se o velmi jednoduché, mnohdy až detektivní příběhy. Stylem vyprávění jsou srozumitelné, zkrátka hodící se pro děti. Dnes však už moc bohužel nenadchne. Seriál viditelně zestárnul a ztratil tu svoji úžasnou atmosféru. Nové díly, kde se vyměnili hlavní představitelé se také moc nepovedl. Přesto se na původní díly rád podívám, a to nejen z nostalgie, ale i kvůli připomenutí mého dětství. Když jsem přišel o jediný díl, byla to pro mě katastrofa. Průměrný seriál, který by zapomenut být nemusel. ()

Muf911 

všechny recenze uživatele

Zrada, po dvaceti letech jsem zjistil, že Skippy není on, ale ona! Ale děti v Československu to tenkrát asi neřešili, jestli má samec kapsu. Myslím, že na svou dobu to byl moc povedený dětský seriál. Vždycky jsem hrdinům seriálu záviděl, že mohou všude lítat helikoptérou a školu absolvovat jen přes rádio. ()

Reklama

Rattus Rattus 

všechny recenze uživatele

Nenáročná zábava o chytrém klokanovi. Přiznávám se, že jednu hvězdičku přidávám z nostalgie, ale nikoliv proto, že bych si seriál nepamatoval (právě jsem viděl všech 91 dílů). Mj. i v Austrálii je seriál populární (zejména u generace dnešních cca čtyřicátníků), např. náš australský průvodce na safari v Uluru nikdy nepoužil pro klokana anglický výraz "Kangaroo", ale jedině "Skippy", kdy potvrdil, že ti co seriál sledovali, prostě ví. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Ed Devereaux - (Matt Hammond) +++ Garry Pankhurst - (Sonny Hammond) +++ Tony Bonner - (Jerry King) +++ Ken James - (Mark Hammond) +++ Hudba: Eric Jupp ++++++++++++++++ Dnes by ma to asi nebavilo, ale hodnotim to z nostalgie. V detstve to boli super zazitky a vzdy som sa tesil na nove casti v telke...........05.07.2008 ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

S ohledem na natočení seriálu před půl stoletím se ho musím zastat, vzhledem ke zdejším bídným hodnocením. Mělo to (po děti) děj, šmrnc i patřičnou dávku dobrodružství. Dodnes si pamatuji, jak Skippy pracičkami hrabal písek mezi oheň / benzín (kam chodil na fyziku, neřešte!) a další povedené scénky. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (14)

  • Jednu z kengúr počas natáčania zo špásu uniesli miestni opití študenti kvôli výkupnému, a keď sa prebrali z opitosti, zistili, že kengura tento špás neprežila. (Raccoon.city)
  • Skippy v seriáli vydáva zvláštne cmukavé zvuky, ale klokany žiadne zvuky nevydávajú. (Raccoon.city)
  • Tony Bonner (Jerry) neustále žiadal produkciu o vyšší honorár, až ho napokon v poslednej tretine seriálu vyhodili. O niekoľko rokov neskôr, keď bol seriál vydaný na DVD nosičoch, sa Tony bez úspechu právne súdil o ušlé tantiémy. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama