Reklama

Reklama

Tohle je konec

Trailer

Obsahy(1)

Lori a Doug jsou spolu už deset let. Když ale Lori krátce před sestřinou svatbou nevhodně zareaguje na Dougovu nečekanou žádost o ruku, dostane kopačky. Zhrzení milenci na sebe nechtějí strhávat nechtěnou pozornost, a tak o svém rozchodu nikomu neřeknou. Zjitřené emoce a flirtování s ostatními svatebčany však jejich předstírání vystaví těžké zkoušce... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

To je fakt koniec, tomu páru to vôbec neprajete, obaja mimoni, no a atraktivita potomkov by bola fakt že pochybná. Celému tomu chýba aj humor, nesie sa to v zvláštnej dráme, kde ale 80% tvoria nudné dialógy a rozpočet bol tak slabý, že nedovolil ani taký koniec, v ktorý by dúfali fanúšikovia tohto príbehu. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Videl som súvislé asi 3 minúty. Toto nemá cenu. Ani komédia, ani romanťárna, proste len nejaký nechutný paškvil a zase len o vzťahoch, svadbe, sestre a kokotinách. ODPAD! ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Kdyby mezi ústřední dvojicí zafungovala vzájemná chemie, mohl to být docela obstojný film. Jenže ti dva se k sobě absolutně nehodili, proto nefunguje ani romantická linka. Kdo snad čeká rozvernou komedii, bude nejspíš zklamán. Tedy alespoň mně nepřišlo k smíchu vůbec nic... Celkově to však není zase takový průšvih, jak se může na první pohled zdát. (40%) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Indie komediálna romantika, ktorá neprináša vôbec nič nové, ale príjemne plynie a rýchlo skončí. Je tu ale viacero dramatických situácií, ktoré síce možno nebudete akceptovať ako uveriteľné, ale aspoň dodávajú filmu šťavu. Dvaja tridsiatnici sa rozídu, pretože ona nechce svadbu. Ona to rieši tým, že sa pri každej príležitosti opije. On jej napriek tomu chce dať šancu. A svadbu má mať jej sestra, ale tá možno tiež nevie, čo chce. Ak máte na niečo podobné chuť, sklamaní nebudete. Nadšení rovnako nie. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Santa Clarite (Kalifornia, USA). (Arsenal83)

Reklama

Reklama