Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po osmi měsících příběh dvou hráčů se smrtí, doktorů Westa a Caina, pokračuje v Peru, kde právě končí svůj pobyt jako dobrovolní medici v občanské válce. Právě zde našli klíčový prvek pro experimenty s podstatou života a smrti. Následně se oba vrací zpět do Miskatonické nemocnice, kde je začne pronásledovat policie. Její zásah bude ale téměř minimální a doktoři West a Cain opět rozjedou své pokusy nejen se samotnými mrtvými, ale pustí se i do složitějších experimentů. V tomto díle jim bude svou brutální zvrhlostí konkurovat doktor Hill. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (103)

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Po vynikající démonické jedničce, kterou jsem dnes viděl poprvé (asi 4hodiny zpátky), mi přišel druhý díl trochu slabší. Jeffrey Combs je sice ještě lepší než v prvním díle a většina scén z filmu stojí právě na něm, film ovšem lepší než jednička není. Hafan neměl chybu, horší už byl netopýří Dr.Hill ;-). Celkově mi přišel konec druhého Re-Animátora trošičku přepálený (až moc hardcore) ;-). 7+/10* ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Trilogie Re-Animátora mě nechala poněkud chladným. Druhý díl je rozhodně nejlepší díl ze všech,ale nemohu říct,že bych se bavil královsky, občas slušná gore scéna,film má zajímavou myšlenku, to mu nemohu upřít,ale na mě je to až moc velký Úlet,který příliš nemusím. Za mě jen tříhvězdičková trilogie. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Tak ako sa Herbert West nudil a oživoval si končatiny, tak som sa nudil aj ja. Načo znova oživovať mŕtvolu keď je aj tak jasné že vás napadne. Ešte béčkovejšie, no ešte viac nezáživnejšie. Keď oživené mŕtvoly od Yuznu tak RETURN OF THE LIVING DEAD III, to je rozhodne viac záživnejšia a viac sexy. Najlepšia scéna je so psom s ľudskou rukou namiesto nohy. Viac takýchto vtipných scén a bolo by dobre, takto je to len blbina bez čo i len minimálnej pointy. ()

p6qwre 

všechny recenze uživatele

Od půlky jsem se nudil. V prvním Re-animatorovi mne bavil sebevědomý West, který postupně objevoval účinky svého vynázelu a Dr. Cain, který tím byl fascinován, při experimentech ale musel porušovat své morální hodnoty. Ve dvojce je West už pouze šílený hračička, spojující prsty od rukou s okem, a Dr. Cain pouhá loutka, která se se štěstím dostává zaživa ze situací, do kterých ji West zatáhl. Přehlídka Westových bizardních stvoření by skvěle fungovala u krátkého filmu, utáhnout 1,5 hodinový film ale nemůže. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zde variace na frankensteina dostoupila větší jasnosti, což ale nijak neubírá na kvalitě. Postupné skládání ženského těla je docela záživné. Zpět jsou takřka všichni z prvního dílu, včetně dr. Hilla. Film svou kvalitou, dějem a provedením za předchozím snímkem nijak nezaostává, tu jednu hvězdičku ubírám jen za komediální pokusy - chodící prsty s okem, spojená ruka s nohou (škrtí a kope najednou) a okřídlená hlava dr. Hilla. Podobné věci tenhle film nemá vůbec zapotřebí. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Když jde v jedné scéně slyšet hluk z laboratoře, Dr.West řekne, že zvuk nejspíše dělají krysy ve zdi ("probably rats in the wall"). Jedna se o narážku na povídku H.P.Lovecrafta, "Rats In The Wall". (Pumiiix)
  • Film bol zakázaný v Singapure. (Paldiny)

Reklama

Reklama