Reklama

Reklama

Návrat živé smrti 3

  • USA Return of the Living Dead III (více)
Trailer

Antony a Cleopatra, Romeo a Julie, Sid a Nancy. Po celé věky tyto dvojice provázela smrt a zaplatili nemalou cenu za to, aby nalezli věčně trvající štěstí. Teď nám ale Curt (J. Trevor Edmond) a Julie (Melinda Clarke) dokáží, že pravá láska nikdy neumírá. Curt je synem armádního vědce, který zasvětil svůj život bizardnímu vojenskému experimentu. Julie je krásné mladé děvče, takové jaké bývají dívky ve svých ...nácti. Curt a Julie si začnou být během krátké doby velice blízcí, absolutně oddaní jeden druhému. Když nešťastnou náhodou Julie umírá, Curt se rozhodne použít otcův výzkumný projekt k tomu, aby Julii vrátil zpět do života. Přestože je oživena krátce po své smrti, je jen otázkou času, než se z Julie stane mozků-lačná zombie... (Multi Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (106)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Brian Yuzna, jo? Člověk, jehož Dentisté mě nudí, stejně tak člověk, jehož Nevěstu Re-animátora považuju za takový malý kult. A od nynějška i člověk, který zprznil tak dobře se rozvíjející sérii. Nebo, že by za to mohl scénárista? První půlhodinka vypadala moc slibně, skoro jsem si říkala, že by to mohlo dopadnout i na čtyři hvězdy, pak se ale ukázalo, že třetí díl zábavné série o zombie apokalypse bude z nějakého většího množství zombíků zredukován pouze na jednu polo zombici, která spolu se svým milým po zbytek filmu tuhle prekérní situaci řeší. A já si říkám, nebyl by to špatný nápad, kdyby těch zombíků bylo hergot víc, a kdyby se celá druhá půlka filmu už jen dokola neopakovala. Druhý díl téhle série se v mém žebříčku řadí do první desítky zombiáren, na které nedám dopustit. Třetí díl tohoto postu ale nedostál. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

U zombie hororů mne vždy zamrzí, že filmové médium dosud nedokáže zprostředkovat čichový vjem, myslím, že celkový zážitek by byl potom mnohem razantnější. Samozřejmě by záleželo na odvaze režiséra a jeho odoračního týmu do jaké škály pachů by byli schopni zajít..Takový horor s 3D obrazem, zvukem a nově i pachem by si hardcore divák jistě náramně vychutnal, pro slabší nátury by kina mohla být vybavena např. plynovými maskami či navoněnými rouškami..nu škoda, v nejbližší době se jemně nasládlého pachu rozkládajícího se masa asi nedočkáme :( O možném chuťovém vjemu se už raději ani zmiňovat nebudu... Jinak Yuznova trojka oživlé smrti odbourala áástrašidlo-humor, ponechala mdlé herecké výkony, přidala samozřejmě na tricích a ponechala si všechny další atributy tehdejších B-filmů ( od levných kulis po otřesný scénář). A z mýho pohledu to trojce prostě nejvíc sekne.. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Pro mě nejlepší díl série! Dobře si pamatuju, jak před 19ti lety byl tenhle film u nás v kině a já téměř s posvátnou bázní chodil kolem plakátu ve výkladní skříni a naši se mnou nechtěli jít :D. Ubylo humoru a snímek dosáhl seriózního rozměru - mrtví vypadají děsivě a ne srandovně, příběh má úroveň a myšlenku. Vlastně tak nějak vybočujé z celé řady..., bylo načase! ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Z opulentní komediální zombí šou pro celou rodinu prezentované v jedničce a dvojce se nám stalo zombí drámo pro fajnšmekry. Návrat oživlých mrtvol zkřížený s Nocí ožilých mrtvol, Dnem mrtvých, Reanimátorem a snad i s Tetsuem. Prostě jedna lahůdka vedle druhé. Vážně mě překvapila ta změna ladění série, radši jsem asi měl to komediální. Ale i tak to bylo zajímavé, když člověk nevěděl, co se z toho vyklube, jednání postav bylo správně nelogické, celé to bylo správně nelogické, docela nechutné, herci šíleně béčkoví a celé to bylo až céčkové. Tož na co jiného se v létě dívat? ()

tron 

všechny recenze uživatele

Meno Brian Yuzna mi nič nehovorí. Teda, poznám jeho tvorbu, ale pri väčšine titulov si hovorím „ale nemusel som“. Možno ešte RE-ANIMÁTOR sa mi celkom páčil, aj keď určite nezdieľam nejaké enormné slintanie nad touto údajne kultovou žánrovou postavičkou. NÁVRAT ŽIVEJ SMRTI 3 je brakový hororček, ktorý rozhodne nepatrí medzi najslabšie zombícke masakry, aké sa kedy vyškriabali z plytkých hrobov. Ale ani medzi najlepšie. Ž zdôvodnenie, ako dôjde k „rozšíreniu infekcie“ je úplne debilné (tak teda ste špičkový vojak v špičkovej podzemnej základni, máte k dispozícii špičkových vedcov aj zbrane a napriek tomu TAKÝTO AMATERIZMUS???). K tomu úplne nezaujímavé postavy, celkom slušné masky, mnou skoro odjakživa nenávidený nezmyselný mix tvrdého hororu s čiernou komédiou... zaujal ma jediný nápad a to prísť s myšlienkou o na zombíčku sa meniacou dievčinou, ktorú jej frajer napriek tomu miluje. Viac na mojom ex-blogu: http://ivokucera.blog.sme.sk/c/151067/Navrat-zivej-smrti-3-40.html ()

Galerie (85)

Zajímavosti (4)

  • Štúdio Lionsgate uvoľnilo film po prvýkrát na Blu-ray 22.11.2016. Nakoľko existujú dve verzie (s ratingom "R" a necenzurovaná) bolo jedinou otázkou, aká bude uvoľnená. Nakoniec sa rozhodli pre necenzurovanú vo formáte s vysokým rozlíšením a širokouhlým obrazom. (Paldiny)
  • V predprodukčnej fáze boli vo filme ponúknuté úlohy hercom James Karen a Don Calfa, ktorí sa objavili aj v prvej časti, obaja však odmietli. (beso74)

Reklama

Reklama