Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (100)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Satira, ktorá sa snaží v zakrivenom zrkadle zobraziť „Covidom ovplyvnený Hollywood“. Jednotlivé scény a paródie nejakej situácii vedia len málokedy aspoň trochu zapôsobiť. Situáciu nezlepšia ani herci, respektíve herečky. (Mimochodom, David Duchovny tu vytiahol light verziu Hanka Moodyho.) Scenáristi si čerpajú z viacerých filmov (napr. This Is the End, Tropic Thunder alebo vzdialene príbuzný Don't Look Up), ale nedokážu ničím extra prekvapiť alebo šokovať. Výsledok v danej forme je spíš stupidita. Po predchádzajúcich filmoch jednoznačný krok dozadu režiséra Judda Apatowa. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Hlavními tématy, ze kterého si dělá film srandu, jsou velká filmová studia bažících po penězích (ne po kvalitě) a zhýčkaní herci. Jednotlivé postavy jsou sice šílení maňasové, ale naštěstí je hrají sympatičtí herci, takže není otravné je sledovat. Námět o tom, že natáčí film během covidu, je dobrý a vtipný, ale na to, jak byl covid kontroverzní a obzvlášť v USA dost polarizující, tak zde prostě je brán covid jako nebezpečná věc, během níž americký štáb dodržuje vysoce přísná opatření, a i když vidíme, že tím často trpí a že tím vznikají absurdní situace, nijak se o přísnosti opatření nepochybuje. Takže satirická část o covidu vlastně není. Blbé taky je, že celé téma covidu je vlastně už v tuhle chvíli trochu out, různá opatření a jak nám to ztěžovalo život jsou (v tuto chvíli, březen 2022) už nějakou dobu za náma. Snažíme se na ně zapomenout a tady to film najednou vytahuje a to ne způsobem, že by to nějak zpětně reflektoval, jen je to taková připomínka zvláštní doby. Měl jsem z filmu pocit, že měl vyjít o dost dřív, ale tvůrci to dřív nestihli. Každopádně příběh začne velmi zajímavě, ale velmi rychle ztrácí dech a přestává být zajímavý. Občas se ale vyskytne fakt vyvedený fór (který ještě podtrhávají ti charismatičtí herci), například mě bavila tancovací scéna ve stylu TikToku. Nejvíc jsem si užíval občasný "trapnohumor" - když se někdo třeba snaží říct hustou hlášku a zoufale se mu to nedaří. Celkově je film spíš průměr. Má občas dobré vtipy, ale nic moc příběh a téma působí spíš divně. (6/10) ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozumím satiře, která tu je. A ten nápad je výborný. Bylo jen otázkou času, kdy někdo udělá film na covidovou dobu. A tenhle film má několik výtečných nápadů a skvělých scén. Navíc se tu sejde i Karen Gillian, Pedro Pascal a oblíbený David Duchovný. Ovšem ten film má přes dvě hodiny a z kvalitnýho nápadu a satiry se stává typická americká komedie ab absurdum. V ten moment, už na film ani nechcete koukat, protože do konce ještě zbývá půlka a od průjmů a zvracení se dostáváme i k útokům na herce a pseudověznění. Prostě uchylárna a šílenost. Škoda, protože ten nápad je prostě výborný. O čtyřicet minut zkrátit a nechat satiru o natáčení amerického braku v době covidu a je to za čtyři. (35 %) ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad, kde si Apatow dělá srandu z natáčení filmu a bere vážně hrozbu covidu. Párkrát jsem se zasmál, ale bohužel to zas tak zajímavý nebylo a příběhově až moc na hraně. Překvapilo mě, kolik známých herců se zde objevilo, což bylo velké plus za mě, ale zase až moc dlouhá stopáž u takovéhoto typu filmu (zde by bohatě stačilo 90 min). Za týden si už nejspíš nebudu ani moc pamatovat o čem film byl. ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Půl hvězda hvězda za Pedro Pascal a druhá půlka za David Duchovny. Sice oba dva špatně využitý herecký potenciál, vlastně celkově to je trapné. Jasně některé vtípky vás donutí přemýšlet zda se začít smát a nebo se jen pousmát a říct si "ježiš to je trapný" jinak příběh, pointa a všechno okolo faaaakt špatný. V půlce filmu jsem už víceméně dělal úplně jiné věci než sledoval toto story. Celá tahle recenze by šla napsat jedním slovem "blbost" ta hvězda víceméně opravdu jen kvůli mé osobní oblíbenosti již zmiňovaných herců díky kterým jsem to tak nějak vydržel dokoukat ... ;) ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)
  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)

Reklama

Reklama