Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Děsně dlouhý film obsahující spoustu zbytečností. Pár věcí je fajn, ale i ty fajn vtípky se párkrát zopakují a podruhé už to takové kouzlo nemá. Skoro mi až přijde, že dostal Apatow od Netflixu obří rozpočet a nevěděl, co s ním. Mít film 90 minut a těžit hlavně z komiky herců - hlavně Pascala (ten je v každé scéně boží), Duchovnyho (v té skupině totálně nehodící se postava, ale v dobrém smyslu) a dál klidně využít téma covidu spolu s nelítostnou pračkou na peníze - Hollywoodem. Potom by ty tři hvězdičky byly zasloužené. Takhle jsou s hodně odřenýma ušima a film je dáleko předaleko za podobně laděnou Tropickou bouří (2008). ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte ľahkú zábavu v týchto ťažkých časoch, ste na správnom mieste. Toto je hlúpa, no veselá komédia odohrávajúca sa počas Covidu o filmovej produkcii. Nebudem klamať, film je trochu nesúrodý. Tempo je buď veľmi rýchle, alebo super pomalé. Film, ktorý natáčajú, je smiešny a predpokladám, že by ste ho mohli nazvať podfukom priemyslu a Hollywoodu. Napriek tomu je to dobrá zábava. 6/10 ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozumím satiře, která tu je. A ten nápad je výborný. Bylo jen otázkou času, kdy někdo udělá film na covidovou dobu. A tenhle film má několik výtečných nápadů a skvělých scén. Navíc se tu sejde i Karen Gillian, Pedro Pascal a oblíbený David Duchovný. Ovšem ten film má přes dvě hodiny a z kvalitnýho nápadu a satiry se stává typická americká komedie ab absurdum. V ten moment, už na film ani nechcete koukat, protože do konce ještě zbývá půlka a od průjmů a zvracení se dostáváme i k útokům na herce a pseudověznění. Prostě uchylárna a šílenost. Škoda, protože ten nápad je prostě výborný. O čtyřicet minut zkrátit a nechat satiru o natáčení amerického braku v době covidu a je to za čtyři. (35 %) ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Asi jsem se dívala na jiný film, protože jsem se smála s přestávkami až do konce. Nicméně by filmu prospělo prostříhat na hodinu a půl. Bylo hezké nahlédnout do zákulisí natáčení béčkového filmu, ve ztížených podmínkách covidového lockdownu. Herci si střílí sami ze sebe, ze svých kolegů, z filmového průmyslu a covidových restrikcí. Bublina trpí stejně jako její žánrové sestry různou kvalitou vtípků a tento žánr bývá málokdy hodnocen jako veledílo. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Pobavilo, fakt som nevedel čo od toho čakať a takéto milé prekvapenie so skvelým hereckým obsadením a vtipmi ani nehovorím. Už viem prečo to netflix pridal na 1. Apríla, odporúčam na víkendovú pohodu ako stvorené. Ale viac ako priemer tomu dať nemôžem. Príliš dlhé. No ako satira na covid celkovo vydarená. 3* ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama