Reklama

Reklama

VOD (1)

Snaží se dostat ven, spí spolu a nervově se hroutí. Herci a štáb akčního trháku se pokoušejí natočit jeho pokračování, zatímco tráví karanténu v luxusním hotelu. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Rozumím satiře, která tu je. A ten nápad je výborný. Bylo jen otázkou času, kdy někdo udělá film na covidovou dobu. A tenhle film má několik výtečných nápadů a skvělých scén. Navíc se tu sejde i Karen Gillian, Pedro Pascal a oblíbený David Duchovný. Ovšem ten film má přes dvě hodiny a z kvalitnýho nápadu a satiry se stává typická americká komedie ab absurdum. V ten moment, už na film ani nechcete koukat, protože do konce ještě zbývá půlka a od průjmů a zvracení se dostáváme i k útokům na herce a pseudověznění. Prostě uchylárna a šílenost. Škoda, protože ten nápad je prostě výborný. O čtyřicet minut zkrátit a nechat satiru o natáčení amerického braku v době covidu a je to za čtyři. (35 %) ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Naivně jsem si myslel, že se film soustředí na "ponorku" mezi herci, kteří jsou kvůli karanténě ohledně covidu uvězněni v nějakém hotelu uprostřed natáčení. Tak, jako byli, jenomže se neřešila ani ne tak ponorka, jako natáčení a jejich práva, do toho se začal míchat ještě instagram a agenti, až z toho vyšla super patlanina. Mě to teda moc zábavný nepřišlo. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Hlavními tématy, ze kterého si dělá film srandu, jsou velká filmová studia bažících po penězích (ne po kvalitě) a zhýčkaní herci. Jednotlivé postavy jsou sice šílení maňasové, ale naštěstí je hrají sympatičtí herci, takže není otravné je sledovat. Námět o tom, že natáčí film během covidu, je dobrý a vtipný, ale na to, jak byl covid kontroverzní a obzvlášť v USA dost polarizující, tak zde prostě je brán covid jako nebezpečná věc, během níž americký štáb dodržuje vysoce přísná opatření, a i když vidíme, že tím často trpí a že tím vznikají absurdní situace, nijak se o přísnosti opatření nepochybuje. Takže satirická část o covidu vlastně není. Blbé taky je, že celé téma covidu je vlastně už v tuhle chvíli trochu out, různá opatření a jak nám to ztěžovalo život jsou (v tuto chvíli, březen 2022) už nějakou dobu za náma. Snažíme se na ně zapomenout a tady to film najednou vytahuje a to ne způsobem, že by to nějak zpětně reflektoval, jen je to taková připomínka zvláštní doby. Měl jsem z filmu pocit, že měl vyjít o dost dřív, ale tvůrci to dřív nestihli. Každopádně příběh začne velmi zajímavě, ale velmi rychle ztrácí dech a přestává být zajímavý. Občas se ale vyskytne fakt vyvedený fór (který ještě podtrhávají ti charismatičtí herci), například mě bavila tancovací scéna ve stylu TikToku. Nejvíc jsem si užíval občasný "trapnohumor" - když se někdo třeba snaží říct hustou hlášku a zoufale se mu to nedaří. Celkově je film spíš průměr. Má občas dobré vtipy, ale nic moc příběh a téma působí spíš divně. (6/10) ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Co to k...a je? Chvíli nuda, chvíli dobrý. Scénář nahoru dolů. Netflix dává tvůrcům moc volnou ruku, chtělo by je to plácat přes pracky. Co se tomuto filmu nedá vytknout jsou výkony herců. Jen díky nim jsem to byl schopen dokoukat. Jejich výkony mě bavily víc než děj a jen ty u mě vytáhly tento film nad šedivý průměr. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Netflix se snaží svézt na vlně popularity jejich povedené satiry Don't Look Up, a proto servíruje další pokus o satiru/parodii na nedávné dění, tentokrát z pohledu herců, resp. filmového průmyslu. Zajímalo by mě, kde asi udělali soudruzi z NDR chybu, že z toho nakonec vyšla taková trapná a nezábavná nuda. Ačkoliv se herci snažili a občas se pár vtipů povedlo, to množství vaty a hluchých míst tyto snahy dokonale zabilo. Nejlíp na tom byl asi začátek, zbytek je těžce o ničem. 2/10. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (5)

  • Během závěrečných titulků je na prvním místě uvedena Karen Gillan a zbytek hlavního obsazení je uveden podle abecedy. (BMW12)
  • V 124. minúte na konci filmu ešte nasleduje krátka scénka. (figis20)

Reklama

Reklama