Reklama

Reklama

The Sweet Blood

(seriál)
  • Jižní Korea 달달한 그놈
Jižní Korea, 2021, 2 h 33 min (Minutáž: 10–11 min)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Jako dcera člověka a upíra 118letá Yeon Seo oplývá přirozenou krásou a schopnostmi upíra zároveň. Ona však netouží po ničem jiném než žít normální lidský život, a proto se rozhodla splynout s těmi, kteří vypadají nejblíže jejímu věku. V důsledku toho Yeon Seo nyní stojí před jednou z nejtěžších životních výzev: absolvování střední školy. Odolávat svým upířím touhám Yeon Seo dělá, co může, aby ve škole zapadla; úkol, který byl z větší části poměrně snadný. Ale když sladká vůně krve jejího spolužáka Song Meo Roo přitáhne pozornost upírů i vlkodlaků, věci se trochu zkomplikují. (mikki089)

(více)

Recenze (3)

aktakanamor 

všechny recenze uživatele

The Sweet Blood mě mile překvapila. Narazila jsem na ni náhodou a díky krátkým dílům jsem ji zhlédla, oceňuji další zajímavý koncept, jak brát krev z pohledu upíra. Seriálu nemám moc co vytknout až na ten, podle mě, uspěchaný konec. ()

Reklama

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Príjemná, vôbec nie zlá séria, ktorá si pýta druhú radu. Nemám veľmi čo vytknúť, jedine to, že sa u mňa nedostavil pocit, že to chcem vidieť znovu. Ale inak ok. ()

Zajímavosti (2)

  • Seriál byl natočen podle populárního digitálního komiksu (tzv. webtoon) s názvem „The sweet girl“, jehož autor se podepisuje pouze jako S a ilustrátorem je Nal Chi. (mikki089)
  • Každá epizoda seriálu má pouze 10 minut. (mikki089)

Reklama

Reklama