Reklama

Reklama

Zootropolis+

(seriál)
  • USA Zootopia+
Trailer 3

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V seriálu Zootropolis+ se vracíme zpět do živého rumrajchu Města zvířat. Šest zábavných epizod rozvíjí příběhy vybraných oblíbených postav oscarového snímku Zootropolis: Město zvířat. Podíváme se například za módu milující myškou Fru Fru, za gepardím strážmistrem Clawhauserem a za usměvavým lenochodem Bleskem, který je plný překvapení. (Disney+)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (18)

rublik05 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dočkal návratu do mé milované Zootropole. Plnohodnotný film očekávám už od premiéry Zootropolis: Město zvířat, tudíž jsem byl z uvedení tohoto seriálu nadšený, i když se jedná jen o krátké příběhy. Nemá cenu chodit okolo horké kaše, čtvrtá a šestá epizoda jsou suverénně nejlepší, pan Velký a Blesk jsou mé nejoblíbenější postavy, každopádně i ostatní epizody jsou velice příjemné a zábavné, byť bych si pochopitelně dovedl představit, že by celá hodina byla jen o mých oblíbencích. Kéž by byl tento seriál pojatý jako taková předzvěst chystaného celovečeráku. Tak či tak děkuji, pobavil jsem se, účel splněn. 8/10. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Úsmevne rozšírenie k filmu, no neviem sa zbaviť pocitu že zbytočné. Ako bonus materiál k DVD fajn, ako plnohodnotný seriál krátke a klavitatívne kolísavé. Epizódy 1,4,6 ma pobavili, zvyšné boli slabé. Ak ste ale fanúšik Zootropolisu tak nič nepokazíte keď si to pozriete. Nečakajte ale plnohodnotnú zábavu, skôr hodinový relax pri spin-off príbehoch s peknou animáciou. ()

Reklama

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Tohle je boží. Mě se to líbilo o trochu víc, než ten celovečerní film. Tady byl větší prostor pro postavy, se kterými jsme potřebovali nějaké to větší poznání. Máme tu větší prostor pro tančivého Clawhausera, pro skvělé lenochody, a taky pro rejskovitého kmotra. I když je pravda, že epizoda s lasičákem není tak dokonalá, jako epizody ostatní, tak mi nic nebrání tomu, abych tomuto seriálu dal 5*. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dúfal som v sériu dvadsaťminútoviek, v ktorej by policajtka Hopkavá riešila nejaké zábavné prípady. Namiesto toho sme dostali zhruba šesťminútové kraťasy, v ktorých sa trochu rozšíril dej pôvodného filmu. Takže zopakovať si film je nevyhnutné. Bohužiaľ 4 mi pripadali úplne zbytočné. Vydarili sa len dve venujúce sa najvtipnejším vedľajším postavám z filmu. Štvrtá epizóda o mafiánskej myšacej famílii u ktorej sa dozvieme ako získali moc. Stále je to vydarená variácia na Kmotra. No a v šiestej samozrejme nesmú chýbať "bleskový" leňochodi, ktorí dajú chuderke servírke riadne z a b r a ť. Odporúčam len tie dve a zvyšok preskočiť. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Stejně tak jako Marvel mrví své univerzum skrze expanzi na seriálový trh, nenechá si říct ani samotné Disney se svým neoficiálním vesmírem animáků a hodlá dojit naprosto precizní filmové značky skrze extrémně odfláklé seriálové nástavce. Filmový Zootropolis je jedním z nejsvěžejších animovaných snímků minulé dekády, její letošní pseudopotomek dělá ovšem svému předchůdci ve většině času velkou ostudu a velmi snaživě to zachraňuje jen poslední epka s populárním lenochodem Bleskem. [viděno na Disney+] ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama