Reklama

Reklama

Antidote

  • USA Panacea (pracovní název)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladá žena je držaná v zajatí v podzemnom zdravotníckom zariadení, kde sú vybraní jedinci večne mrzačení a potom liečení pomocou tajného protilieku. (dixx)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (21)

Corpsegrinder odpad!

všechny recenze uživatele

Nudná megakrávovina odehrávající se v podzemní "nemocnici" která se ovšem skládá z jedný tmavý chodby a několika prázdnejch místností, tedy klasický skladiště používaný ve sračkoidních filmech. Hlavní hrdinka hnusná nesympatická neherečka a zdejší osazenstvo na tom neni o moc líp, co se týče hororový stránky tak o atmosféře nemůže bejt ani řeč, o zdejších experimentech se jen mluví a neuvidíte z nich nic kromě toho že se pár pacientů vrátí upatlanejch od kečupu. A do toho krásná výplň flashbackama, další znamení skvělýho filmu co si umí poradit s tim že neví co dál. Na konci dostaneme lávovou řeku z PS1, idiotskej dovětek a můžeme tomu vesele střelit odpad. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle námět vyloženě vybízel k pořádný náloži gore. Jenže v tomhle směru je film vyloženě zklamáním, protože nějakou zapamatování hodnou krvavější scénu nenabídne. Herci jsou spíš průměrní. Sice se tu najde pár povedenějších scén ale jako celek mě to až tak nebavilo. Dobrej nápad v mých očích zůstal absolutně nevyužit. Já jsem to čekal rozhodně krvavější. Na druhou stranu ikdyž to není žádná sláva pořád to pro mě bylo koukatelnější, zábavnější a hlavně originálnější než třeba jako Play Dead(2022). ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o hodně zvláštní film, o kterém jsem dopředu neměl vůbec žádné informace. Jediným opravdovým lákadlem pro mne byla účast mé oblíbené herečky Ashlynn Yennie, která se před časem objevila v prvních dvou dílech Lidské stonožky od Toma Sixe. Režisér Peter Daskaloff má na svém kontě několik filmů, ale i tak byl v mých očích velkou neznámou a nevěděl jsem, co od něj můžu čekat. Bohužel musím uznat, že se zde projevila jeho nezkušenost dotáhnout vše do zdárného konce. Originální myšlenkou scénář zrovna neoplýval, přesto někomu může docela trvat, než odhalí pravou pointu tohoto filmu.    Nejprve se seznámíme s několika vedlejšími postavami (z nichž polovina tu byla následně úplně zbytečná) a postupně budeme odhalovat nejen tajemství tohoto zvláštního místa, ale i jeho zvráceného personálu. Pacienti jsou zde mučeni a následně léčeni, aby si svá muka mohli projít pořád a pořád znova. Jenomže bohužel většina z toho, se odehraje mimo záběr kamer a divák je tak ochuzen o to nejdůležitější. Je tak z velké části odkázán na svou představivost. Místo toho je nucen sledovat několik marných pokusů o útěk, přibývá stále více otazníků a nezodpovězených otázek a když už se v závěru vytáhnou všechna esa z rukávu, spousta lidí bude spíše zklamána. 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Proč to má tak malé hodnocení jsou daleko větší sračky co vyšly tenhle rok a mají větší hodnocení. Sharyn se probudí a bolí ji břicho tak ji vezou do nemocnice kde se dozví, že jí prasklo střevo  a musí na operaci jde na operaci a kdesi se probudí tam se setká s pacienty na , kterých se tam dělají pokusy a pak se ty pacienti vyléčí a tak to jde dokola jelikož se jí tam nelíbí (komu by se tam taky líbilo?) snaží se z tama dostat. Přiznám se, že pointu jsem odhadl 30 minut před koncem, protože jsem si říkal to bude určitě to a ono to fakt bylo  (nechci spoilerovat). 60 procent ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nepamatuju si, kdy naposledy jsem viděl film s tak průhlednou pointou, že i mně, ačkoliv často mívám dlouhý vedení, byla jasná už v pátý minutě. Ale to neva, i tak (a nebo právě proto?) jsem si film dobře užil. Je to sice na první i druhej pohled hodně levný televizní béčko, ale má příjemně temnou atmosféru a i jakejs takejs metafyzickej vocas. A navíc se mi hodně líbila Ashlynn ze Stonožky v hlavní roli... ovšem jenom do chvíle, než jsem si vygooglil nějaký její nahatý obrázky a zjistil, že je to jedna z těch pitomejch a nevkusnejch dorot, která si taky nechala udělat silikonový cecky (který ale naštěstí ve filmu neukazuje). ()

Reklama

Reklama