Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (122)

Oxiduji 

všechny recenze uživatele

Tak jste to dokázali. Má naděje, že je možné natočit civilní, fajn komedii je pohřbena. Vydržela jsem to přesně 37minut a 43 sekund. Proč? Proč? Celé Kavčí hory zavést hnojem a zkusit to znovu. Stupidní, nefungující scénář. Nechápu, čemu se zdejší recenzenti smáli..Tomu Eeee, Aaaaa? Nebo drmolící Fialové? Stašové s Hanušem, co předváděli repasované Pelíšky? A co ta hudba? Banální, blbá, uvozhřená...Muchowe, Muchowe, shame! Jasně, složenky se neptají. Jedna hvězda za slovenskou doktorku, ta se mi líbila. P.S. Jako mamina nechci shamovat dítě, ale nestandartní vizáž dětské herečky mě bude chvíli strašit...na druhou stranu, zřejmě z ní vyroste fakt krásná ženská. ()

rodl 

všechny recenze uživatele

Zase jedno poměrně silné vztahové drama, které se bůhvíproč označuje za komedii. Skoro bych řekl, že se nám tu v poslední době rozmohl takový nešvar... Nebo se máme smát někomu, kdo slintá a nemůže za to? Snad jen díky happy endu je film možno označit za komedii, či spíše za komédii, protože v "normálním" životě by to takto fakt neskončilo. A pardon, zmíněný happy end není spoiler, protože v podobném formátu od těchto tvůrců snad nikdo nemohl čekat nic jiného. ()

Reklama

Burejsa 

všechny recenze uživatele

Tohle dílo bych promítal studentům režie jako ukázku toho, že když máte skvělé herce, tak i slabý scénář a nekompetentní režie může dopadnout tak, ze to nebude úplný odpad. Mít to 20 minut, tak by to byla hezká mikrokomedie. Ta hodina navíc tam vadila. Langmajer, Hanuš i Stašová hráli na 1. Fialová na 2 a zbytek byl slabý. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Velice dobrá tv-komedie . Moc dobrý byl otec - lampasák v podání M.Hanuše stejně jako máma (S.Stašová) a oba hlavní protagonisté : Richard (J.Langmajer) a Cecílie (A.Fialová). A taky zubařka (A.Stanková). Stejně ale nejlepší byla malá Jasmínka (Mia Kavanová), její průpovídky daly příběhu "šťávu" . Takže 4 - 4,5 * a 68 % . ()

LexBarker 

všechny recenze uživatele

Dělám to málokdy, ale tentokrát jsem se neuhlídal a přečetl si vaše komentáře dříve, než jsem film viděl. Uživatel kingik to vystihl přesně s tím bakalářským konceptem a já se na film díval už jen skrze tuto optiku. A viděl jsem nudnou, nesmyslně natahovanou povídku s bezradnými hereckými výkony... Televizní formát zkrátka Jiřímu Vejdělkovi nesvědčí. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama