Reklama

Reklama

Bezva zuby na zásnuby

(TV film)
  • Slovensko Bezva zuby na zásnuby (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Padesátník Richard (Jiří Langmajer) si chce vzít svoji o patnáct let mladší přítelkyni Cecílii (Anna Fialová). Má ji i její malou dceru Jasmínku (Mia Kavanová) upřímně rád. Cilka má ale dlouhodobě komplikovaný vztah se svými rodiči. Zejména autoritativní otec (Miroslav Hanuš) nepřál už jejímu předchozímu vztahu a nepřeje ani tomu současnému. Dlouho připravovanou seznamovací návštěvu navíc zkomplikuje bolest Richardových zubů, návštěva pohotovosti, zásah rázné lékařky i problémy s anestezií. Otec se domnívá, že je Richard po mozkové mrtvici, a matka (Simona Stašová) dělá všechno pro to, aby zabránila definitivnímu rozvratu rodiny. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (119)

Modeman123 

všechny recenze uživatele

Pěkné dvě hvězdy. Oddychovka na nedělní večer. Hanuš a pár hlášek laskavě pobavily. Kdyby Vejdělek nekrouhnul konec (asi došla škvára) a nějak to morální pohnutí Oťase směrem k normálu třeba vysvětlil, mohly být klidně i tři hvězdy. Na druhou stranu, to by ještě ale chtělo hodně filmařsky zabojovat. ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Podzimní televizovka. Už při prohlížení programu mi to připomnělo Bakaláře. Epstein už jednou něco o zkomplikování dne kvůli zubům napsal - jmenuje se to Osmy a je to  lepší.  Tři  hvězdy za konfitovanou  kachnu, sníh,, víno s brčkem, modlitbu, Stašovou  a osobní  čtvrtá.... hlavně za přirozenou Annu Fialovou, která byla stejně jako před pěti lety na podzim v Zahradnictví a První republice jednoduše  skvěle roztomilá a opět se hodně dobře jak sledovala, tak poslouchala a pěkně to dozdobila. Takže ano, dalo se na to dobře koukat a nebudu mít až tak špatný podzim.  Ovšem k tomu, abych viděl ten věkový rozdíl, jsem přece ani nepotřeboval uniformu (žádnou nemám.) ()

Reklama

quido_zidle 

všechny recenze uživatele

Já opravdu chtěl... Chtěl se podívat na českou komedii bez předsudků. Ale lidi to fakt nejde... Ne že by to chvílemi nebylo vtipné (dvojice Hanuš, Stašová je úžasná a celé to jakštakš díky nim drží pohromadě), ale těch momentů "to snad nee" je tam prostě moc(primář na zubárně, celá scéna s policisty, "já rodičům to že šel k zubaři prostě neřeknu a neřeknu, protoža pak bude ta sranda víme...", Langmajer tvářící se jako debil, předání prstýnku uprostřed hádky s tchánem(wtf...), atd.) A postavit více jako hodinový počin na tom, že jednomu z hlavních hrdinů opíchali zuby? Sorry to je málo. Takže kdyby to mělo 20 minut a jmenovalo se to Bakaláři 2022 tak za mě  v pohodě. Takto jen další česká "komedie":-( ()

jfaba 

všechny recenze uživatele

Nuda a šeď. Stačila by půlhodinová stopáž. A jak jsem psal u Pozadí událostí o Hřebejkovi, totéž platí o Vejdělkovi, ten natočil jen asi dva dobré, možná, filmy. Chvilku jsem měl dojem, když se odehrávala večeře, že se dívám na Pelíšky. No nuda a šeď. A konec, jedno oko nezůstalo suché. Přemýšlel jsem o odpadu... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Ano, ano, zuby dokážou potrápit v ten nejnevhodnější okamžik a zásnuby takovým okamžikem právě jsou. Hezky obsazená malá televizní komedie nebo bych spíše měla říct, takový malý a milý bakalářský příběh. Mezi ně by sednul dokonale. Miroslav Hanuš mohl být ještě více drsnější. Simona Stašová zahrála svou kasiku. Ještě, že ti dva tady byli. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v Prahe a Říčanoch. (dyfur)

Reklama

Reklama