Reklama

Reklama

Po devatenácti letech vytrvalostního závodění stojí Michael (Mark Wahlberg) naposled na startovní čáře. Během následujících 10 dnů se na mistrovství světa Adventure Racing v Dominikánské republice ještě jednou pokusí dovést svůj tým vítězně do cíle. V náročném terénu napříč latinskoamerickou džunglí ho ale kromě překážek čeká i jedno překvapivé setkání. V divočině totiž narazí na opuštěného psa, který se k němu přidá a stane se součástí týmu. Na 700kilometrové trati pak mezi ním a toulavým psem Arthurem vznikne silné pouto. Věrnost, oddanost a statečnost zatoulaného psa ho doslova ohromí. Všichni si sáhnou daleko za hranice svých sil a závod jim začnou komplikovat zranění. Brzy se ukáže, že společně je nic nezlomí. A že přátelství je možná víc než vítězství. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Vyhýbal som sa tomuto snímku ako to len šlo, leb som vedel, že to je o utrpení pšíka a to ja do života nepotrebujem. počas pozerania som zistil, že tam trpia aj ľudia, no ľudia, poloretardi, lebo nikto normálny sa na takúto aktivitu nedá, a trochu sa jing a jang vyrovnali. už na zipline som čakal, že to chytí zápletku o putovaní džungľov s bikom a psom, zranení a tak. Nie, fakt to bolo o tom preteku, mali tri prdele šťastia a jedného polomrtvého havka, ktorý to dal. No, vďaka páničkovi a zdravotnej starostlivosti v USaA, v dominikáne by z neho spravili kontaminovaný guláš. Malo to však zaujímavé zábery a tvorcovia sa nebáli používať aj handky, našťastie len v únosnej miere. 3 z 5 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď film upriamuje pozornosť na tajomého zúboženého psa Arthura, mňa osobne oveľa viac bavil samotný Adventure Racing so všetkými svojimi nástrahami a výzvami. Ako náhle sa príbeh začal sústreďovať na Arthura, tak moje prvotné nadšenie utíchlo. Áno, je pekné, že sa ho Michael takto ujal a snažil sa ho zachrániť, ale prvotný parádny náboj tohto filmu šiel akosi "do kytek". Radšej by som uvítal, keby sa celý film nesie v tej adventure atmosfére závodu, tímových taktík i nezhôd, a rivality. Ale pre milovníkov psov to bude asi tutovka... ()

Reklama

rasttea 

všechny recenze uživatele

🎼 It´s such a good vibration..... it´s such a sweet sensation...... Oh, my bad, to jsem několik desetiletí zpátky.... Oooops.... Neskutečně dojemnej film nabitý akcí od začátku do konce a to tak, že zapomínáte dýchat.... teda já jsem nedýchala.... nebo aspoň jsem celou dobu měla pusu otevřenou..... možná to bylo kvůli rýmě.... a na konci ty slzy taky byly omylem, to mi jen něco spadlo do očí...... Uaaaaaaa. Boží, boží, boží a to tak, že si ten zážitek člověk nebude bát zopakovat. (*mrk mrk mrk, jestli teda víte, co myslím ;o) A mladým frackům, pro které je nejdůležitější věcí počet sledování na TT bych to pouštěla povinně. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $19miliónov║ Tržby USA $25,049,006║ Tržby Celosvetovo $40,829,349▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ No je to cítiť, že talentovaných režisérov je už pramálo. A tak aj vyzerá tento "dobrodružný" snímok, ktorý proste nestrhne, nedojme tak ako by sa dalo očakávať. Až príliš rutinérsky, bez lepšej iskry. /50%/ ()

Playman 

všechny recenze uživatele

Nemám rád filmy o čoklech. Nelíbí se mi, když se mi tvůrce filmu snaží vnutit myšlenku, že si pes něco myslí nebo že vědomě zažívá nějaký dobrodružství. Vlastně, aplikoval bych to skoro na všechny filmy o zvířatech, ale filmy o psech jsou v tomhle směru pro mě nejhorší. Filmy jako Psí poslání absolutně nenávidim. ALE. Tenhle film dělá věci jinak. Pes není hlavní hrdina. Lidi zažívají nějaký dobrodružství a pes, zcela realisticky, TAM PROSTĚ JENOM JE. Tak to má být. A jinak celkově dost pohodovej film. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (12)

  • Mark Wahlberg si tak obľúbil svojho štvornohého hereckého kolegu, že sa pokúsil podplatiť trénera, aby mu psa predal. Láska k Ukaiovi ovládla aj celú jeho rodinu, hoci majú už štyroch psov. (krasomama)
  • Mikael Lindnord je bývalý švédský armádní ranger, který se specializuje na arktickou válku. Sport Adventure Racing Mikaela zaujal, když si na základě svých zkušeností arktického rangera uvědomil, že jeho talentem je nikdy se nevzdávat. (Johnny.ARN)
  • Film je inspirován skutečnými událostmi švédského závodníka Mikaela Lindnorda (Mark Wahlberg) z Mistrovství světa v Adventure Race v roce 2014, které se uskutečnilo v Ekvádoru. (Marcos22)

Související novinky

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

Mark Wahlberg jako muž od rodiny

18.08.2022

Spolupráce mezi streamovací službou Apple TV+ a společností Skydance Media pokračuje dál. Nedávno měl na službě premiéru animovaný snímek Štěstí a teď přichází zpráva, že Apple získal také chystanou… (více)

Reklama

Reklama